Katera banka je najmanj v k...?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.126
1.076
113
Babi bo prenesla življenjske prihranke iz NLBja na eno drugo banko.
Na izbiro so:
* Raiffeisen
* Deželna banka
* Hypo AA
* Sparkasse

Katera je najmanj v k... oz. pri kateri je najmanjša verjetnost da bo ostala brez prihrankov?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
po logiki je to tista ki ima najnižje obrestne mere ker ne rabi denarja ker je dovolj likvidna

sparkasse se ne omenja v nobeni aferi kar je tudi dober znak

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Jaz mam račun odprt na Hypo banki in sem super zadovoljen. In sem ravno tako pobegnil z NLBja! 1x na mesec grem na banko na upravo, majo garažo spodaj, se lepo sparkiraš, vse urediš in nimaš težav. drugače pa vse prek hyponeta. zlo enostavno in prijazno, 10x boljše Klik od NLBja.

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
Poglej še Unicredit http://www.unicreditbank.si/poslovne_enote.asp?id=6

Razmišljam sicer tako:
- Raiffeisen se umika iz SLO trga
- Hypo je bil vpleten v razne afere :D
- pri Sparkasse niso bili prijazni do mene
evil.gif

- Deželne ne poznam

Nazadnje urejeno:

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
O tej tudi jaz razmišljam. Koliko sem na hitro gledal, je malo cenejša (vodenje...)... isto so ugotovili tudi na ZPS.

Sem na Hypo, pa so me ta mesec (meddrugim) razpizdili z zaračunavanjem dvigov na drugih bankomatih..... Ni veliko, mi gre pa zato bolj na K.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz nebi svojga denarja dal na nobeno od naštetih bank, eventuelno na BKS če bi že moral...

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Glede na kvaliteko kapitala, ki ga banke imajo 100% Banka Volksbank d.d. od kar je v lasti ruske Sberbank.

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Jaz mam račun odprt na Hypo banki in sem super zadovoljen. In sem ravno tako pobegnil z NLBja! 1x na mesec grem na banko na upravo, majo garažo spodaj, se lepo sparkiraš, vse urediš in nimaš težav. drugače pa vse prek hyponeta. zlo enostavno in prijazno, 10x boljše Klik od NLBja.

Strinjam. S Hypo banko tud jaz ful zadovoljna, isto bila prej na NLB, pa pobegnila, ker so na Hypo dost boljši pogoji. Pa za zdaj vse super, korektno, nobenih problemov, tako da priporočam.