Kater paket SAMO za SMS

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Kaj je bestbuy? Zaželjeno je da dela tudi roaming BP, pa da je mesečni strošek čimmanjši, uporabljalo se bo izklučno za nekaj SMSov na leto ( recimo 100 sms ce zaokrožim močno navzgor).

Trenutno je v uporabi od T2 tista številka ki je kar po defaultu poleg v paketu s televizijo in internetom.
Važno mi je da ni treba skrbeti vsak mesec ali je dovolj na računu ali ne, pa seveda pokritost s signalom.

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
recimo izištevilka. Napolneš s kartico za 25€ in imaš 1 leto aktivno. Kadar pa pošiljaš sms-e si pa aktivoraš izidan za tekoči dan 0,50€ za 50 smsov ali pa diskont 5€ dobiš 200sms za en mesec. Tujina dela BP

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V službi imamo Tuševo naročniško številko brez naročnine v enak namen - sprejemanje SMS-ov in pošiljanje par SMS-ov, dela že nekaj let brez problemov, računi za par centov na mesec.

Mimogrede - cena sms-a je 16c, če greš v tujino je 7,32c
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
recimo izištevilka. Napolneš s kartico za 25€ in imaš 1 leto aktivno. Kadar pa pošiljaš sms-e si pa aktivoraš izidan za tekoči dan 0,50€ za 50 smsov ali pa diskont 5€ dobiš 200sms za en mesec. Tujina dela BP

Ta izidan se aktivira samodejno ali ne? Namreč SIM kartica nebo v telefonu ampak v modulu ki zna le pošiljat SMS odgovore oziroma prejemat SMSe.

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:

Ta izidan se aktivira samodejno ali ne? Namreč SIM kartica nebo v telefonu ampak v modulu ki zna le pošiljat SMS odgovore oziroma prejemat SMSe.

To moraš poslati izidan na 3388 in ti velja za tekoči dan do polnoči

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Mobitelov signal = Mobi s storitvijo Samodejno podaljšanje računa, ki ti avtomatsko na 3 mesece podaljša račun (cena 1,52€). Vse (polnitve,...) lahko urejaš preko Moj Telekom (tako da ni problema, če imaš SIMko v modemu).

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Kako pa kej dela v tujini npr.?
Koristi verjetno SiMobil signal ? Če je le možno,bi perferiral Mobitelovega zaradi boljše pokritosti.

Kdaj si pa nazdanje probal pokritost s Si.mobilovim signalom? Po mojih izkusnjah, ni nic kaj dosti slabsi kot Mobitelov...

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Ponekod je po novem precej boljši sedaj Simobilov signal, kot pa Mobitelov. Govorim iz lastnih izkušenj, ker sem imel do sedaj že vse operaterje ampak sem na koncu pristal nazaj na Simobilu, ker mi res deluje super, sploh odkar toliko pokrivajo LTE.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Kako pa kej dela v tujini npr.?
Koristi verjetno SiMobil signal ? Če je le možno,bi perferiral Mobitelovega zaradi boljše pokritosti.

Kdaj si pa nazdanje probal pokritost s Si.mobilovim signalom? Po mojih izkusnjah, ni nic kaj dosti slabsi kot Mobitelov...

Že dolgo ne, tako da imam še vedno v glavi da ima Mobitel odlično pokritost, sploh pa se gre v tem primeru da je res čimboljša pokritost ker bo zadeva mobilna.

Če je tudi simobil konkurenčen,potem mi je vseeno katerega vzamem, rad bi samo to da je čimceneje za tistih 50smsov na leto , pa da nastavim neko avtomatsko polnenje oziroma plačevanje preko trajnika, ter da na to skrb pozabim.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ubistvu dobis se dobroimetja za 100 enot ki velja eno leto, tko da prvo leto bo edino strošek sim kartice 14€

Saj verjetno da bom kar to vzel,moram samo še preverit koliko mi T2 računa SMSe, pa kako je z tujino pri BOBu ali pa T2 , ujame normalno signale ali je vezan na operaterja ki dela samo v centru?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ubistvu dobis se dobroimetja za 100 enot ki velja eno leto, tko da prvo leto bo edino strošek sim kartice 14€

Saj verjetno da bom kar to vzel,moram samo še preverit koliko mi T2 računa SMSe, pa kako je z tujino pri BOBu ali pa T2 , ujame normalno signale ali je vezan na operaterja ki dela samo v centru?

Tako nekako... SIM kartica je 15€ ... pa mogoce se krozijo okoli kuponi za brezplacno SIM kartico ...

bob = Si.mobil... tako da roaming deluje enako kot pri Si.mobilu ... SMS v tujini (EU) je 0,061€, exYU po 0,30€, ostali svetovni partnerji pa po 0,36€... >> http://bob.si/Upload/ceniki/bob%20v%20tujini.pdf

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Citat:
Ko greš iz predplačniškega se 100 enot (če jih seveda nisi že porabil) pretvori v 6.6 eur v dobroimetja.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Kot sem zapisala že v eni drugi temi: tuš ima na free2go sedaj tudi polnjenje za 2€ (20 enot). S tem da ob vklopitvi free2go dobiš 5€ dobroimetja (50 enot), ki ga lahko izkoristiš v roku 90 dni.
Vredno razmislit, odloči pa se sam tako kot ti je najbolje.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Verjetno najlažje preko števila baznih postaj.

Jaz nisem njihov uporabnik, poznam pa nekaj njih, ki so v domačem okolju dosegljivi slabše kot prej. In sem šel pogledat - nek alteraš ima app in spletno stran za beleženje baznih postaj - v tržiški občini ima recimo tuš celi 2 (dve) bazni postaji, konkurenta jih imata 8 oz. 9.

Pa tudi famozni nacionalni roaming deluje bolj švoh, mogoče preklaplja z zamikom? Recimo že parkrat tuš (ali telemach) ni bil dosegljiv na ljubelju, kjer native mobitel vleče b.p. Takisto simobilko, itak si delita stolp za antene.

Lahko rečeš, da gre za vukojebino, ampak komur je pomembna pokritost, ta ne cilja samo na večja mesta in ac križ.