Kartuše-resetiranje!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Imam Canon multifunkcijski tiskalnik MP210. Zamenjal sem kartuše, sedaj pa nikakor ne najdem funkcije, da spet nastavim, da so kartuše polne!
jezen.gif
Help!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče tole pomaga
Try to press for more then 5 seconds the reset button (the little one from the right; with the red triangle and an "!" sign )

kak si drugač zadovoljen z njem? punca ravno nabavla, pa da se pripravima na kakšne težave:)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
mogoče tole pomaga
Try to press for more then 5 seconds the reset button (the little one from the right; with the red triangle and an "!" sign )

kak si drugač zadovoljen z njem? punca ravno nabavla, pa da se pripravima na kakšne težave:)
Ne vem, katere gumbe misliš!?
Sicer pa sem zelo zadovoljen z njim, dela super!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
čisto desni spodaj je za reset števca pri kopiranju.
Primer: imaš en list in narediš 10kopij, tiskalnik si zapomne, da si imel 10kopij, pride punca in bi rada skopirala samo 1x, sam ker si je tiskalnik zapomnil tvojih 10kopij jih bo tudi njen naredil, če ne bo pred kopiranjem prtisnla unga čito desnega gumbka, ki postavi števec na nulo.

a gumb on/off si probal tiščat 5sek?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
čisto desni spodaj je za reset števca pri kopiranju.
Primer: imaš en list in narediš 10kopij, tiskalnik si zapomne, da si imel 10kopij, pride punca in bi rada skopirala samo 1x, sam ker si je tiskalnik zapomnil tvojih 10kopij jih bo tudi njen naredil, če ne bo pred kopiranjem prtisnla unga čito desnega gumbka, ki postavi števec na nulo.

a gumb on/off si probal tiščat 5sek?
Vse sem že poskusil!!! NUjno rabim pomoč, sedaj mi printer sploh ne dela, ker kaže, da je karuša prazna, čeprav sem dal novo noter...
stupid-1.gif

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Pa je to multifunkcijska naprava ki ima inkjet kartuše, če prav razumem. Si morda preveril če ima ta tiskalnik posodico za odpadno barvo? Če jo ima jo namreč nadomestiš z novo, ali vzameš staro ven in spucaš(malo umazano delo ampak se da).
Pri hpjih vem da je ta trik, seveda je potrebno po menjavi ali čiščenju te posodice resetirat števec kopij.