kartica za paypal

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pred časom je obstaja tema v kateri je blo par predlogov katere kartice so brezplačne in nimaš limita. se pravi ravno primerne za občasno plačevanje preko pay pala.
sam sem že iskal vendar nisem nil našel.

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
visa electron, ponuja jo a banka ter še nekatere druge...

poišči kajna to temo pa boš našel
wink-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz sem vzel: Debetna Visa Electron pri Abanki, dobim jo naslednji teden(tako je rekla). Plačaš nič v minus pa tudi ne moreš, kokr maš tolk lahko zapraviš.:) se pravi da je za tiste ki imajo občasen priliv dohodkov.... nas študente:)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
torej je za študenta res gratis? zastonj račun, zastonj kartica... samo zaprtje računa te poj stane nekaj
grin1.gif

p.s.: kako je z elektronsko banko, certifikat je za plačat?

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Ja zaston je, se mi zdi da za vse. Razen exspreno izdelavo moraš plačati nekaj čez 20€.
Glede zaprtja... če nič nimaš ti nič ne morajo vzeti... jo pač pustiš v kotu.
Elektronsko bančništvo Abanet pa ti nebi znal povedat

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hvala za tole. si jo bom šel tudi sam zrihtat.
sem pa tut jst tukaj hotu vprašat kak je z elektronskim bančninštvom
smile-1.gif

bom vprašu na banki pa da vidmo kaj bojo rekli.
vrjetno je fajn met tudi online vpogled na stanje a ne?? al se ga pri paypalu sploh ne potrebuje?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A pol za Viso electron pri Abanki ni treba plačat odpiranja in zapiranja v višini cca 5 € kot majo na sletni strani?
A na to Viso electron se da prejemat denar z Paypala? je komu že uspel na Mastercard?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
evo dans sem si šel zrihtat:)

odpret sem mogu račun pri abanki, kar me je koštalo 4,17€
kartico dobim čez kak teden.
vodenje računa je zastonj.

glede online bančništva:
-njihov certifikat je en let zastonj, velja pa 5let in vsako leto neki čez 4€ za plačat
-en drug certifikat (pozabu ime) je pa tudi eno leto zastonj, za na prej pa ni znala povedat
-abanet se vsak mesec plačuje cca 0.42€ + men se zdi da še nekaj, sam sem pozabu kaj.
-jst sem vzel za enkrat sms info, plača se samo poslani sms, po ceniku operaterja (se pravi zvem, samo kakšno imam stanje na računu)
-preverjanje stanja na drugih bankomatih se tudi plača

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
4,17€
pa si to takoj plačal al boš kasneje ko dobiš kakšno nakazilo?? Ker jaz nisem nič plačal ... možno zaradi statusa(študent.press)?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja takoj sem moral plačat.
ja možno da teb ni blo treba zarad statusa, ker jst ga nimam več. me je pa vprašala, če mam status al ne.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
hm, se neki casa nazaj (2 leti cca) je bla abankinina visa electron sam za v sloveniji in ni delovala nikjer po tujini, tko da se nic ni dalo z njo placevati. a se je to zdej kej spremenilo??

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dvomim, da je še tako, ker so mi uporabniki s tega foruma svetovali to kartico. in tudi gospej na banki sem povedal za kaj jo bom uporabljal pa ni nič rekla, da so kake omejitve. še celo svetovala mi je da naj ne hodim na druge bankomate, ker je provizija.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
hm, se neki casa nazaj (2 leti cca) je bla abankinina visa electron sam za v sloveniji in ni delovala nikjer po tujini, tko da se nic ni dalo z njo placevati. a se je to zdej kej spremenilo??
preden smo prevzeli EUR je bila kartica, na kateri je pisalo "Valid only in slovenia", ravnotako so bile nekatere maestro kartice pri NLB, ki niso delale v tujini. Tudi sam sem imel eno izmed takih.

Sedaj pa VISA electron dela povsod.

Kar se tiče bankomata, pri nas plačaš neko malo provizijo za dvig iz OR, medtem ko v tujini plačaš cca. 10 EUR, ker dviguješ iz VISA računa (kartica je namreč kombinirana).

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Visa Electron od recimo Banke Koper v tujini deluje že 7 let. Leta 2001 sem z njo dvigoval funt šterlinge v Londonu.
wink-1.gif

Ogo

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tako je.
stanje lahko pogledaš tako da pošlješ sms
ali greš na bankomat (na drugih bankomatih je provizija tudi samo za vpogled stanja)
ali si zrihtaš certifikat in imaš potem ala klik, sam ni zastonj.

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Pri a banki je pomje za občasno plačevanje fajn sms.. ko rabiš pošlješ in plačaš poslan/prejet sms... ker pri ala klik je neka mesečna naročnina

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Pa je tudi kakšna provizija, če si daš iz Vise sredstva na paypal račun ali je najbolje kar z viso plačat npr. na ebay-u?

Lp