Eno dobrohotno opozorilo, da se ne bo še kdo nategnil s šotorom Karrimor Rapid Pitch Tent 91 . Zadevo sem kupil v Sport2000 za 24 eur ... bil sem skeptičen zaradi nizke cene, a je prodajalec vztrajno zatrejval, da je čisto dovolj za poletno vikend taborjenje v lepem vremenu, za kar tudi iščem šotor. Pa Karrimor poznam po planinskih nahrbntikih in tam me še niso razočarali.
Na embalaži obljubljajo, da se postavi v par sekundah... in se res. Ampak problem je, da mi ga v dveh urah še ni uspelo pospraviti nazaj, pa nimam ravno dveh levih rok. Še dobro, da sem se odločil ga preizkusiti doma, ker si ne predstavljam, kakšno bruko bi si delal v kampu.
Navodila, ki so zraven, so popolnoma neuporabna.
Tako, da če bo še kdo hotel kupiti Karrimor Rapid Pitch Tent 91 po "Crazy price 24€", zelo odsvetujem.
Še slika, za kakšen šotor gre:
Na embalaži obljubljajo, da se postavi v par sekundah... in se res. Ampak problem je, da mi ga v dveh urah še ni uspelo pospraviti nazaj, pa nimam ravno dveh levih rok. Še dobro, da sem se odločil ga preizkusiti doma, ker si ne predstavljam, kakšno bruko bi si delal v kampu.
Tako, da če bo še kdo hotel kupiti Karrimor Rapid Pitch Tent 91 po "Crazy price 24€", zelo odsvetujem.
Še slika, za kakšen šotor gre: