Očitno je, da nisi nisi v pravi stranki, da bi videl te zadeve tako kot jaz. Saj si še enkrat ponovil isto kot jaz, samo na drug način
Na kratko, tržnice še vedno ni, lutkovno je še vedno podrtija, Kangler nima nič z letališčem, ker je lastnica država, ljudem maže oči s tem, da se prijavlja na razpise kjer že tako ali tako ni konkurence...
Konec, koncev če bi nasedali na tvojo reklamo, bi mu domači ljudje stiskali roko in mu ploskali, tako pa so ga izžvižgali.
Narod, ni neumen!
Aja pa še to, daj mi povej zakaj človek rabi dve etaži podzemnih garaž pod tržnico, če sta v bližini dve garažni hiši in kup parkirnih prostorov ob Dravi? Zakaj je v mariborski bolnišnici, v sobi za intenzivno nego trenutno 7 ljudi (grajena je za 4), soba pa ni klimatizirana? Misliš, da bo človeku, ki ga komaj ohranjajo pri življenju in leži poleg ostalih 6 nesrečnikov pri 35 stopinjah v smradu in upanju, da se bo izvlekel, res do tega, da se bo odpeljal na Lent, dve kleti globoko, odtapkal po stopnicah na vrh si kupil solato in se vrnil nazaj v bolnico?
Ne trudi se odgovarjati. Nisem volil Kanglerja, ni v mojem volilnem okraju. Tudi strankarsko nisem opredeljen, na probleme Maribora pa gledam skozi oči turista. Mimogrede, turistov se ne privablja tako, da jim kažeš potrdije, jih prepričuješ kako so lepe in jim na koncu poveš, da so butasti. Začni trenirati gostoljubnost za univezijado.