Kangler izžvižgan v Ljudskem vrtu

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
hohohoh, ljudski vrt ga je postavil za župana....

na naslednjih volitvah ga bo pa zgleda sesul
cheer.gif

http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=8814

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kako dramatizirajo pr tem trač cajtngu.
bonk.gif
Od punce mama, ki si je predstavo ogledala je rekla, da so izžvižgal Žagarja, ker se je res razpričal. Zato je Zver povedu sam dva stavka.

Kangler je pa majstore in je en redkih v Sloveniji, ki se res lahko pohval s svojim delom.
zmaga.gif
Kapo dol. Razlika od Soviča je več kot očitna in mu ne uide še en mandat. Moj glas že ma.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.401
113
Glede na to kako zadnje čase ureja MB park mu tudi jaz ostajam "zvest" in zaenkrat z gotovostjo rečem, da ga bom na naslednjih volitvah podprl.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:

Kangler je pa majstore in je en redkih v Sloveniji, ki se res lahko pohval s svojim delom.
zmaga.gif
Kapo dol. Razlika od Soviča je več kot očitna in mu ne uide še en mandat. Moj glas že ma.

Razlika je res očitna. Dela nakaj za ljudi in dosti za ljudi, ki so mu blizu.
bonk.gif

Lp

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Kako dramatizirajo pr tem trač cajtngu.
bonk.gif
Od punce mama, ki si je predstavo ogledala je rekla, da so izžvižgal Žagarja, ker se je res razpričal. Zato je Zver povedu sam dva stavka.

zmaga.gif

S čim se lahko pohvali??

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Lutkovno gledališče, ureditev tržnice, urejanje ceste na teznem, uspešna kandidatura za zimsko univerziado 2013, angažiranje pri oživitvi letališča, Maribor v sodelovanju z okoliškimi občinamo kandidat za kulturno prestolnico evrope... in to v še ne dveh letih. Verjetno ma še pripravljenih kar nekaj projektov. Nevem kaj se dogaja v parku ampak ribicija verjetno misli to da se park ureja v sklopu festivala lent.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.401
113
Ne Ribicija misli to, da so v parku končno prenovili prvi ribnik (ki ni del treh ribnikov) in bo verjetno ta teden odprt, da so začeli z obnavljanjem asfalta na nekaterih delih poti po parku. Škoda edino da so predali skrb za rastline v parku Nigradu in tega ne počne več Florina.
Kar pa se tiče nekoga zgoraj, ki pravi da dela dosti za ljudi, ki so mu blizu pa je tako. Popolnega župana ne bo nikoli. Pod Kanglerjem se vsaj v mestu kaj spremeni in naredi, če zraven zasluži še kdo od njegovih pač naj. Pod Sovičem se ni delalo nič in nič naredilo (razen zadnje pol leta pred volitvami) pa so ravno tako služili tisti, ki so bili blizu Soviču. Poleg tega pa je bil Sovič za moje pojme eden izmed najslabših županov MB-ja pod čigar taktirko je Maribor nazadoval.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Tema je o Kanglerju in ne o Soviču, o katerem ni vredno govorit.

Sicer pa vedno je in bo veljalo. Kakšni so ljudje, takšen je voditelj.

Zakaj pa nebi on, poizkušal bit blizu popolnemu. Vse kaže, da ga moč in lobiji, ki vedno pritiskajo, počasi lomijo in že dela za dobrobit svojih.

Kaj češ, vsi smo krvavi pod kožo.

Lp

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Lutkovno gledališče,

Od začetka njegovega mandata je tisto še vedno stara podrtija, s tem, da je gor obesil svojo reklamno tablo. Do konca mandata bo še vedno podrtija, pred koncem pa reklama, ki bo ostala zgolj reklama.

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
ureditev tržnice,
Ma, ja. Kje? Nekaj betonira, pa štante je prestavil h Koloseju? A je treba tri leta, da se na tržnici na novo položi asfalt? Ima pa svojo tablo gor ja...

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
urejanje ceste na teznem,
Volitve se bližajo, zopet ne bom mogel dobiti šajterge asfalta, da si potegnem pločnik okrog bajte. Ima pa svojo tablo...

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
uspešna kandidatura za zimsko univerziado 2013,
Kako si pa lahko neuspešen na kandidaturi kjer kandidira samo en kandidat?

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
angažiranje pri oživitvi letališča,
Ko je Kangler prišel na oblast je Rayanair izgubil motive za polete iz Maribora. Veselice s frčoplani, lampiončki in podobni glasbeni pikniki pa so se izvajali tam že od pamtiveka. Za kaj drugega boš pa porabil letališče v stečaju?

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Maribor v sodelovanju z okoliškimi občinamo kandidat za kulturno prestolnico evrope...

Coll! Z interneta si je potegnil razpisno literaturo jo poslal sedaj pa ropoče kaj je naredil. Če ne uspe bo kriva ljubljanska globalizacija.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
in to v še ne dveh letih. Verjetno ma še pripravljenih kar nekaj projektov. Nevem kaj se dogaja v parku ampak ribicija verjetno misli to da se park ureja v sklopu festivala lent.
Ne v dveh letih, v treh pa res. Ja res je še je odprtih nekaj projektov a sedaj še ni čas. Pred volitvami se bo zopet vse živo asfaltiralo.
Kaj ima pa Kangler s festivalom Lent? Aja slavnostni govornik bo.
hysterical-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Normalno, da lahko vse popljuvaš. To je najlažje. Predvidevam da ga nis volu in seveda pol nikakor ne boš priznal, da je kej dobrga naredu.

Skor vsak dan hodm mim tržnce in lutkovnega po lentu in vidm, da se lepo dela. Pri lutkovnem imajo velik dela, ker je to res podrtija in vsi vemo kok je potrebno v podrtijo vložit dela, da se uredi (sploh če gre za tok velik objekt). Tržnca se je pa zelo lepo uredila in potekajo še samo zaklučna dela. Spodaj sta dve nadstropji garaž, na vrhu maš pa dve (oz. tri če še spodnjo štejem) terasasti etaži. Proti tistemu kar je bilo prej je to zelo dobra izboljšava. In ne bo spet asfalt ampak so položene plošče.
wink-1.gif

Kar se tiče kandidature kjer si edini kandidat si lahko prav tako neuspešen, če ne izpolnjuješ pogojev. Pa že samo to, da ma ambicije, da se prijavlja za takšne projekte kot je organizacija zimske univerziade je dobra stvar za Maribor. Če smo bli pa edini kandidat pa ni naš problem. Gostil bomo zimsko univerzijado to je glavno.

Kokr vem je Ryanair prišel po tem, ko je bil Kangler že župan. Odšel je pa januarja letos, zaradi zvišanja sprva dogoverjenih cen. Lastnica letališča je pa država, tako da ni bil problem Kangler ampak vlada.

Glede kandidature za kulturno prestolnico Evrope je sploh škoda besed za tvoj komentar, ker je očitno, da je pri tebi problem, da je Kangler v napačni stranki in ne to da ne dela dobro. Verjamem, da je bilo v pripravo projekta za kandidaturo vloženga zelo velik truda in tukaj ni debate, da mu je uspel.

Kokr js vem so ble lokalne volitve novembra 2006, tako da bo novembra 2008 dve leti odkar je postal župan Maribora.
17758-icon_confused.gif

Očitno je, da nimaš pojma o čem govoriš.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Očitno je, da nisi nisi v pravi stranki, da bi videl te zadeve tako kot jaz. Saj si še enkrat ponovil isto kot jaz, samo na drug način
wink-1.gif
Na kratko, tržnice še vedno ni, lutkovno je še vedno podrtija, Kangler nima nič z letališčem, ker je lastnica država, ljudem maže oči s tem, da se prijavlja na razpise kjer že tako ali tako ni konkurence...

Konec, koncev če bi nasedali na tvojo reklamo, bi mu domači ljudje stiskali roko in mu ploskali, tako pa so ga izžvižgali.
hysterical-1.gif

Narod, ni neumen!
evil.gif

Aja pa še to, daj mi povej zakaj človek rabi dve etaži podzemnih garaž pod tržnico, če sta v bližini dve garažni hiši in kup parkirnih prostorov ob Dravi? Zakaj je v mariborski bolnišnici, v sobi za intenzivno nego trenutno 7 ljudi (grajena je za 4), soba pa ni klimatizirana? Misliš, da bo človeku, ki ga komaj ohranjajo pri življenju in leži poleg ostalih 6 nesrečnikov pri 35 stopinjah v smradu in upanju, da se bo izvlekel, res do tega, da se bo odpeljal na Lent, dve kleti globoko, odtapkal po stopnicah na vrh si kupil solato in se vrnil nazaj v bolnico?
rolleyes-1.gif

Ne trudi se odgovarjati. Nisem volil Kanglerja, ni v mojem volilnem okraju. Tudi strankarsko nisem opredeljen, na probleme Maribora pa gledam skozi oči turista. Mimogrede, turistov se ne privablja tako, da jim kažeš potrdije, jih prepričuješ kako so lepe in jim na koncu poveš, da so butasti. Začni trenirati gostoljubnost za univezijado.
wink-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Tako kot si reku. Škoda truda odgovarjat, ker si očitno res samo turist v Mariboru in nimaš pojma kaj se dogaja. Domači ljudje mu stiskajo roko in mu ne uide še en mandat. To, da za odraz stanja v Mariboru upoštevaš rumen cajtng, ki je napisal, da so ga izžvižgal na zastonj predstavi na fuzbal štadijonu pa tud velik pove...

Ja jaz sm ga volu in se vid, da smo tapravga zvolil. Volu sem pa tud Türka, ker mislm, da so to sposobni ljudje in si zaslužjo podporo. Mi je pa vseen s katere stranke je kdo sam, da dobro oprav svoje delo.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Na naši fantovščini ni dal niti centa za jabolka, ki jih je ženin prodajal. Jabolka si je jasno nagrabil. Očitno je to v politiki navada, grabiš, grabiš, vlečeš nase, v zameno za to pa nič ne daš.
grin1.gif
Edini tisti dan v Evroparku, ki ni nič prispeval.

Kakšen rumeni tisk? Kakšen stadion? Sami smo ga izvižgali - v Evroparku.

Turisti pač... Kako nacionalistično je Maribor obarvan bi lahko takoj za cigani, postrelili še turiste, da bo mir. Za prekrasne podrtije v Mariboru bodo pa itak žabarji krivi.
hysterical-1.gif

Daj prilet na eno pivo, imam ravno senco na balkonu.
wink-1.gif

372911-Slika073.jpg

Priponke

• 372911-Slika073.jpg
    372911-Slika073.jpg
    48,4 KB · Ogledi: 156
Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To pa res ni blo lepo, da je tak škrtuzl.
smirk-1.gif

Hvala za pobavilo na pivo ampak sem trenutno ravno pobral z žara, tako da grem veselo na jelo.
smile-1.gif

nahrung002.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
No ja, pa breg Drave od Europarka do Studenške brvi je zdaj lepo urejen, prej si rabil mačeto če si hotel tam spodaj iti. Jaz sem bil skeptičen do njega ampak ded nekaj miga in zaradi mene lahko kar ostane župan še nekaj časa.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Ded predvsem miga na napačnih koncih
rolleyes-1.gif
sem ga volil, ampak od njega je bore malo. Dela na stvareh ki so vidne, tam kjer bi pa res bilo potrebno kaj narediti, pa je bolj bogo.
Pa ne mi srat z nekimi brezveznimi univerzijadami. Največ kaj nam bo univerzjada prinesla je nekaj dni kaosa v naših koncih in tisoče posekanih dreves na pohorju za objekte, ki bodo kasneje samevali.
Veste kaj je najbolj očitna sprememba v mariboru, odkar je kangler župan? Tabla MTB na 80% vseh gradbišč
smirk-1.gif

Nagradno vprašanje: Kdo mu je v veliki meri financiral kampanjo?
stupid-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Na naši fantovščini ni dal niti centa za jabolka, ki jih je ženin prodajal. Jabolka si je jasno nagrabil. Očitno je to v politiki navada, grabiš, grabiš, vlečeš nase, v zameno za to pa nič ne daš.
grin1.gif
Edini tisti dan v Evroparku, ki ni nič prispeval.

Kakšen rumeni tisk? Kakšen stadion? Sami smo ga izvižgali - v Evroparku.

Turisti pač... Kako nacionalistično je Maribor obarvan bi lahko takoj za cigani, postrelili še turiste, da bo mir. Za prekrasne podrtije v Mariboru bodo pa itak žabarji krivi.
hysterical-1.gif

Daj prilet na eno pivo, imam ravno senco na balkonu.
wink-1.gif

A ni na tvoji sliki bivši župan Križman?

LP,

Milan