Kamik - snezke ali kaj drugega

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Tole mi deluje ugodno:

http://www.superge.si/Kamik/fargo-kamik-tan-9844671/

Ima kdo kaksne izkusnje oz. alternativo za predlagat? Sem jih ze poizkusil v trgovini, zelo topli
smile-1.gif
, se kar v redu sedejo na nogo ali bolje kar kaksne usnjene gojzerje nabavit, bodo zdrzali par ur snega?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Kamik je nasplošno odličen čevelj kar se tiče držanja toplote.
Je pa odvisno za kak namen rabiš čevlje. To so čevlji za na sneg...za se it z otroci sankat, za it kidat, za takrat, ko stojiš v snegu dlje časa. Ogromno so jih vzeli žičničarji, ki so po cele dneve bolj ali manj statično v snegu.
Niso pa to čevlji za kako pohodništvo.

Če iščeš torej za zgoraj opisano: potem je odličen čevelj.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Delo...povej kaj si delal, da si lazje predstavljam.
smile-1.gif

Jaz bi sel recimo tud na kaksen hribcek z njim, pa mogoce poskusil krpljanje
smile-1.gif
Domnevam, da bi se tu tudi odrezale ali so celo ze pretople?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
za v hribe gojzar, za okoli bajte snezke. jest sm si jih tud letos nabavl, ker gojzar je prekonjski za okol bajte. jest mam firmo olang, v podplatu majo se bodice, za led. pa jih lahko uporabis po potrebi, se pospravijo v podplat

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Ko sem v alpinini trgovini pokazal slike teh njihovih cevljev, so jo videle prvic in seveda niso vedele za kaj se gre. Pol pa je ena stacuna narocila par, da sem jih poskusil in otipal. Delujejo OK. Plasticno-gumijasta zascitna plast naj bi bila enaka kot na tekaskih cevljih, zadrga je tudi zascitena. Meni niso sedle 100% na nogo, tako da jih nisem vzel. Bi rabil pol stevilke vecje.
Proizvedene so bile 8/2014 in v trgovinah jih ne poznajo...razumem za tople kraje kokoske, za npr. korosko pa ne.