Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kar dolgo časa imajo shranjene. Enkrat sem tankal na enem Petrolu, kupil še čips in pijačo, povedal točilno mesto, vendar mi je prodajalec bencin pozabil zaračunati, jaz pa pozabil pogledati na znesek. Tako sem namesto 60€ plačal le dobra 2 ali 3€, česar sploh opazil nisem. No, po cca pol leta je prišel iz Petrola poziv in položnica, naj plačam še gorivo. Potem sem šel na klik in preveril za nazaj in se je izkazalo, da mi goriva res ni računal, zato sem plačal položnico in zadeva je urejena. Izbrskali so me preko registrske tablice.
Če se je tvojemu kolegu zgodilo kaj podobnega, lahko računaš, da ga bojo poiskali, če je bil z avtom, ki je bil registriran nanj.
Nebi rabil plačat. Politika pri petrolu (za franšize nisem ziher), če je stranka ki je natočila v trgovini in gre nato iz nje,
pa makar si prišel not, kupil čips in nič rekel katero točilno mesto, se smatra kot napaka prodajalca in ne tebe, ti lahko pozabis,
on pa ne ker je zato tam da gorivo kasira. Sem delal na petrolu 7 let nazaj in ti rečem, da so naši pubeci lepo plačevali gorivo
drugim. Še zajebe te lahko, ko te vpraša "je blo kaj goriva", mu rečeš ne in šetneš ven. Kamere beležijo sliko ne pa zvoka,
pri tebi je blo malo težje, ker si plačal s kartico in se da preverit, če bi plačal z gotovino, bi rekel da si plačal, on ti je vrnil drobiž, kok
ti je vrnil nisi čekiral, zdaj pa nisi ziher več kako je bilo, in se lahko lepo j*bejo. Govorim če si prašič tako jaz.
Zadnjič se mi zgodi, pridem v kafano kamor zahajam mogoče 1-2x na teden, pa mi reče kelnarca "Ene cigarete od ponedeljka
ste še mi dolžni, sem pozabla kasirat" S sodelavcem se spogledama; Glej pupa ne spomnim se. Ja jaz pa se, ker vem da sem
vam pozabla... Ok, glej pupa, predzadnjič pa si mi ene preveč kasirala; Ja to se pa ne spomnim. No torej me razumeš da se tudi
jaz ne spomnim; dve kavi brez mleka pa deci đusa prosim.
In je bil mir. Za nazaj nemislim plačevat nič, rečem "Račun prosim", kaj je na računu plačam, to kaj pa je ona pozabla pa žal ni moj
problem, kasiraj vse sproti če si tak nesposobna.