kam za valentinovo?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Terme Olimia so meni osebno full všeč, sem bila pred nekaj meseci s fantom tam, v hotelu Sotelia, vključeno je bilo vse, vse dni celodnevni vstop v Termalio (bazeni, savne) in 1x celodnevni vstop v welness Orhidelia (bazeni, savne), za 2 naju je prišlo za 2 nočitvi cca. 300€ z vključenim polpenzionom ampak hrana v hotelu je bila zanič (tudi 1x v hotelu nisem dobro jedla), sobe pa drugače zelo lepo urejene, polno nekih pozornosti s strani hotela. Vključene v ceno so bile tudi brisače za savno in kopalni plašč.
Kolegica gre ta vikend v apartma in ima isto vključene vse vstope - za 2. osebi ju pride 170€.
Zraven sva imela vključeno še neomejeno kopanje v Termah Tuhelj, vendar nisva imela časa, ko je sezona je tudi za Aqualuno.
Moram rečt da hotel ni bil nabasan, bazeni so bili praktično dosti prazni, iz petka na soboto imajo nočno kopanje in sva bila sama v celi Orhidelii
cheer.gif
.

Zelo všeč mi je to, da imaš tudi kaj drugega tam počet in nisi vezan samo na hotelski kompleks, tako imaš za videti tudi Jelenov greben, njihovo znametino Čokoladnico (čokolada ni preveč dobra
tongue-1.gif
), tako da tudi kakšen pobeg iz hotela paše in je lušten.

Če se odločita za to varianto, vama ne bo žal, samo za hrano pa le poskrbita ker RES ni najboljša, niti izbira, niti okus...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
midva z drago pa sva rekla NE valentinovemu, saj je praznik čisto skomercializiran. Raje "praznujeva" Gregorjevo in si tudi čez celo leto izkazujeva pozornosti.
cool-1.gif

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
letos se mi zdi, da je še boljša verzija kot lansko leto
wink-1.gif

Za naju z mojo že odpade. Sva bila ravno ta vikend tam na ralaksaciji. Ne vem, ampak ko pridem čez Muro sem takoj in the good mood.

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Če želiš svojo predrago peljati nekam, da si odpočijeta in, da v intimni atmosferi preživita prekrasen vikend, potem ti toplo priporočam tole:
http://www.soncna-hisa.si/paketi/
Res, da je malo dražje vse skupaj, vendar je res na nivoju. Osebje je res super, na voljo so ti 24ur na dan in vedno znova poskrbijo, da te v sobi čakajo tista sladka mala presenečenja. Če še nikoli nista nazdravila vama oz. vajini ljubezni s kozarcem penine, začinjenim z jagodami v jacuzziju potem vama to res toplo pripročam.
In še namig: če se že odločita za sončno hišo, vzemita sobo Štorklja, ker je največja in je v njej tudi masažna kad, ki res pričara čisto posebno vzdušje.
V vsakem primeru pa ... prekrasen vikend obema.

marko1234

Zelenc'
4. feb 2011
5
0
1
Če si ne moreš vzeti dopusta in več časa in denarja predlagam romantično večerjo.

Lansko leto sva bila z mojo v Via Boni na Viču. Večerjica, živa glasba, rdeči baloni, svečke, valentinov srček.....luštno....

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
da ne odpiram nove teme, kaj priporočate za dober privat spa (kopel, savna), v okolici Celja oz. Velenja