Kam z gradbenimi odpadki

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
Doma se mi je nabralo 3 kubike gradbenih odpadkov. Na zbirnem centru brezplačno vzamejo 1 kubik. Mi kdo zna razložiti koliko stane najem zabojnika? Gledam cenik na Komunali Kranj in mi ni jasno, koliko postavk ti dejansko računajo? Ker jih je kar veliko in če jih sešteješ je cifra kar visoka...

Ali kdo ve kam lahko uradno na območju Kranja pelješ odpadke? Zarica, Naklo, Tenetiše? Ima kdo kakšno drugo informacijo?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Jaz sem pred leti peljal 200kg razbitega betona (šut) na deponijo, pa sem plačal za tisto 5-6 eur.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Na tvojem mestu bi 3x pripeljal po 1m3.
tudi jaz. Sicer pa je m3 na voznjo zastonj, ali recimo na mesec?
S cim pa mislis vozit?kamion, avtoprikolica? Enkrat pelji na tvojo poloznico, drugic na mamino, 3.pa na "tetino".
Za ceno jim pa poslji mejl pa upaj da bodo kaj konkretnega odgovoril

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.910
113
Poleti sem jih v Zarico in Tenetiše zvozil več kot 10 kubikov, od tega 8 kubikov v enem mesecu. Malo v Tenetiše, malo v Zarico, ko pripelješ drugič te začne postrani gledat, mal jamra, ti lepo vse pospravljaš in sortiraš sam, ful zagnano (
hysterical-1.gif
), vmes razdreš kakšno pametno in končaš pri dogovoru da naslednja bo pa res za plačat. Ti naredi dve furi po kubik in pol, enega v zarico in drugega v tenetiše.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Problem je, ker že imaš kup in bo treba še enkrat nalagati. Zdaj če se ti to ne da pač pokličeš nekoga, da ti pride naožit in odpeljat...seveda pa...je rteba plačat nalaganje (35 EUR) kubik paje običano okoli 15 EUR.

Je pa res da ima ravno tako kubaturo, daj e vprašanje ali se ti splača klicat nekoga..ni pa tudi tako malo za sam vozit (plus ponovno je treba nalagat)..