kam z bonusom?

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
692
51
28
Zdravo,
imel sem 2 avta, na obeh 50% bonusa pri zavarovanju. Enega sem nedavno prodal, drugega bom tudi kmalu. Novih avtov ne bom kupoval, niti jih ne bo nihče od mojih bližnjih.
Ali lahko z bonusi karkoli koristnega naredim? Je to možno brez pretiranih vez in poznanstev prenesti na tretjo osebo?
hvala in lp!
J.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Bonus ti miruje 3 leta, prenos je po pogojih možen samo med zakoncema ter podjetjem in lastnikom podjetja, vse ostalo je dobrobit zavarovalnice, vprašat po zavarovalnicah se bo že našla kera ko bo prenesla.

lp bluub

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
tako je, bonus zapade oz. propade po 3 letih, načeloma se ga da pa prenašati med zakonci oz. partnerji ter te podjetniške fore, kot je napisal bluub, možne samo pa tudi druge variante ampak si jih je običajno nekako treba izpogajat oz. dobiti dodatno odobritev (npr. iz dedka na vnuka, itd. itd.)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ta prenos je le v okviru iste zavarovalnice?
Torej če menjaš zavarovalnico se bonus "pozabi"?

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Glede na konkurenčne boje si verjetno nobena ne bo upala odklonit prenosa po pogojih, za tiste sive pa je tak, najhitreje dosežeš na tisi kjer maš vsa ostala zavarovanja in si za zavarovalnico potencial, ker če se to menimo samo o AO lahko kar hitro pozabiš na prenos, ker te bodo vsi odpikali.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Najdi si "partnerko" pa nekega agenta ki bo verjel vajini "partnerski" zvezi. Saj ni nujno da je ljubezen do custev kriva za partnerstvo. Lahko je tvoja ljubezen do evrov (parnerka pac kupi tvoj bonus). Upam da ni potreben isti naslov bivalisca za tako izjavo. Sem pa jaz enkrat nekaj takega naredil z mojo parnerko, ki pa je sedaj moja zena in takrat je bila dovolj samo neka "izjava".

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
692
51
28
hvala za idejo. na ta nacin bi se se na kaksnega moskega dalo prenest; skratka, a kdo rabi bonus?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

še aktualno? napiši mi na zs svojo številko. lp