Kam po tele stvari?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Verjetno se bo zgodilo, da bom hotel nekako zapolniti čas (ki mi ga že itak primanjkuje
smile-1.gif
) ampak vseeno ..

Kam naj skočim po:
1) flis (preobleka notranjosti vrat, armature itd...)
2) peno (da pride pod flis in na "cheep" plastično armaturo, vrata ... )
3) lepilo v spreju (da bo vse to držalo gor :D)

Sicer sem že malc epobrskal po spletu in našel različne ponudnike, pa vseeno raje po osebnih izkušnjah do končnega prodajalca.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
lepilo v spreju je pri nas svinjsko drago, sem ga pa dobil v bauhausu

peno dobiš tud v bauhausu, drgač pa Purotehna v Slovenj Gradcu (ti naredijo željeno debelino, dimenzijo, gostoto...)

kako tkanino pa morda v lesnini pri blagu

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Lepilo je drago?! .. Sem mi je zdelo, da ne more biti res, ko sem ga na netu našel med 10 in 20€. Tudi od M3.

No, peno sem gledal pa pri Gumitehni. Je "zelo" poceni.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
pena in tkanina in krivine negre lepo skupaj. oziroma nebo povsod mehko

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zakaj ne bi bilo povsod mehko?

Pošpricaš npr. tapeto od vrat, gor prilepiš 0.5 cm debelo peno (lepo počasi in previdno), čez pa še tkanino. AlL se prelepo sliši, da bi bilo res? Še nimam nobenih izkušenj
frown-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
prelepo se sliši, da bi blo res
smile-1.gif

tam ko bo kaka izboklina bo blago bolj napeto kot v vdolbini in na tistem mestu boš mogo španat, da nebo gube in se bo pena stisnila. na preprost način povedano. armaturka pa sploh, plus da ti šivanje na armaturki ne uide.
ko sem se sam zanimal kako preoblečt tapeto da bo mehka je svetoval tapetnik da se sešije senvič podlage pene in zunanjega materjala. z vzorcem po želji prešije in potem ta senvič nalepi na tapeto.

Nazadnje urejeno: