Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ker ste se same punce oglasle. Mojo zanima če se še kje dobijo kavbojke z "normalnim" visokim krojem. Kolikor je gledala imajo povečini samo z nizkim krojem.
seveda se dobi še normaln kroj, direkt "znamka" max liu, ja kitajska roba, na tržnci po 20 ojrov, na bolšjem sejmu (pa ne rabljene) po 10 ojrov, v italijo morem pa še kej pokukat it, a nazadnje po 12 ojrov
Ja, zdaj se pri ženskah nosijo skinny-ke - oprijete od zgoraj navzdol, koristne so, če jih ženska nosi na škornje ali pa v kombinaciji s 10cm hudimi štikli in še hujšim geštelom. V nasprotnem primeru izgleda zeloooo grdo. Sam kaj češ, ko se pri nas ženske oblačijo glede na trend, namesto da bi iz trenda izbrale samo tisto, kar njim pristaja.
Jaz vedno kupim take, da majo nizki pas, ne pa pas do bradavic, kot sosedov Lojze
pa da gledajo prek čevljev, ker najgrše je, da so spodaj preozke in ne grejo prek čevljev.
Tak da mi je vseeno, kolko stanejo, glavno, da pašejo, 120 ali pa 20 eur...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.