kam po kavbojke?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
znorel bom. obrnil celo ljubljano. ne dobim hlač! hodim ko klošar. rabim 40 weist in 36 lenght. ja, velik fant sem, močne postave z zelooooo dolgimi nogami. v c&a je še bilo, ampak prekratko. ostali tema. h&m, marks&spencer, varteks, hervis, komplet rudnik. ni!
a naj si dam kavbojke šivat? a dela kdo to?
v vseh trgovinah, ja, smo meli, pa je zmanjkalo. takoj gre, veste. pa skoz pravimo dobaviteljem, dajte nam poslat več, pa nič. joj, joj. ja pa ja da.
pikola, včasih je fajn bit manjši, se vsaj lahko oblečeš po želji. jaz sem srečen, če sploh dobim kake hlače. vzamem tudi platno, žametke ... ve kdo kaj?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ne boš verjel, tudi sam sem bil danes na podobnem pohajkovanju. Naj gredo v rit ... vse za suhe, nas debelih pa vse več
jezen.gif

Moram pogledat še v Kranju - tam v Cokli so lani imeli kar nekaj velikih znamke Rifle. Jaz sem lani uspel dobiti. Poglej.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kje je ta G-star? katera hala? A?
ma saj nisem tako debel (trebuhast), ampak vse je prekratko. pa daj pismo, naredi mi normalne hlače, da jih spravim na rit, pa da mi ne piha po gležnjih. a je škoda materijala, al kaj? ti plačam tistih 10 evrov več, da bodo dovolj dolge. ej, ne morem verjet. pikola, celo leto bom hodil v kratkih hlačah pa bo. al pa v trenerki, še boljše.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
kaj vse za suhe....kaj bluziš jaz jih tudi ne dobim.......vse prevelko, če je osko je pa prekratko

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne znam svetovati, kam kupit, šiva pa kavbojke po meri ena na Brezju. Včasih vem, da so ble njene kavbojke po 5.000 sit, zdajšne cene ne vem, kontakta pa tudi nimam
frown-1.gif
upam, da se najde kakšen gorenc, ki bo to žensko poznal in posredoval kontakt.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Mene tudi čaka projekt iskanje in nabava hlač in to v petek popoldne ali pa v soboto dopoldne. Moja varjanta je obdelat ljubljanski BTC skupaj s CityParkom in upat na srečo.
Vsakič, ko imam tovrsten projekt, se počutim negativno diskriminiranega zaradi svojega spola. Za babe kolikor hočeš robe za nas dedce pa ne najdeš ali velikosti ali pa primerne robe. Če je velikost prava, potem zanjo biti hlače take kot da bi jih en teden po travi drgnil ali pa še kaj hujšega.

Nazadnje urejeno:

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Dobra tema
smile-1.gif

Jest isto rabim kavbojke in imam podoben problem,ker so mi vec al manj use prekratke
frown-1.gif
Sicer je res veliko odvisno od firme do firme (ista cifra,pa mam ene do kolen,druge so mi pa prov).
Bom mogu enkrat mal naokol ja...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kako nihce ne dobi hlac? pa sem mislil, da jih imam jaz problem dobit, 29 cifro se namrec res tezko najde:S

ko bos sel v g-star se prej pripravi, da te ne bodo prodajalke gledale ko bos debelo gledal v cene:D

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz
zgleda, da nas je velik velkih tuki gor:)
hvala, k ste povedal, da v btc kompleksu ni nič in mi tko pršparal en dan živcev:) ko že morda celo najdeš neki kar ti je všeč, te pa cena na rit vržge, ker do zdej nisem vidu bistvene razlike med kavbojkam za 30€ ali pa za 100€.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Kaj pa v slovensko firmo URKO ste že šli pogledat? Zdele imajo še neke popuste, 20% off. Trgovina je pa v supernovi v rudniku, pa še nekje v centru blizu name je. Za te dve vem.
Meni je dobra trgovina, pa kvalitetne stvari imajo. Cena kavbojk - 60€ (brez popusta).

Lep pozdrav

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hja jest imam pa glih kontra problem! men so pa vse predolge, katere so v pasu uredu! Nimam glih postave mitje petkovška, ampak mislim, da bi si morali tile dizanjerji mal vzeti na znanje, da niso vsi atleti!

Ne vem, a je tok težko narest hlače v pasu, ne vem, 38, 36, v dolžino pa..., ne vem kok, manj kot je pač standard. Ok, sej kupiš predolge, pol jih je treba dajat pa krajšat, pa še to je veliko krojev takih, da niti ne izgleda dobro, če jih krajšaš za 10-15cm!

Ja nič, shujšat bo treba!
smile-1.gif
bo to prej, kot pa ustrezne hlače!

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Tudi sam sem že nekaj krat iskal hlače (različne stvari - od kavbojk, hribovskih, kratkih ...) v Ljubljani, Kranju, Kamniku, Domžalah. Po nekaj izgubljenih dnevih sem se odpeljal do Celovca (takrat še Haiderjevega). In glej zlomka - tam sem že večkrat uspel dobiti. Priznam, da imam tudi danes "avstrijske" kavbojke
grims-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
za krajšanje še noben ni slišal?
Sem pa jaz iskal po mariboru pa nič pametnega, pridem gor v sajersberg, takoj najdem 2 idealna primerka
cheer.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Jaz sem v ponedeljek dol vdaril cel MB + Europark in take bede pri izbiri še nisem videl.
Zdaj se bom raje kot v EP zapeljal v Seiersberg!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
V G-staru jih boš skoraj sigurno dobil. Jaz nosim W38 L36 (visok sem 193cm) in so mi, kot ulite, nič krajšanja.
Cenovni razpon od 100-150€. je pa res, da nimajo ravno klasičnih modelov.
Tukaj, si lahko ogledaš modele.
BTW - če boš kaj naročal preko te spletne strani, lahko samo pohvalim, vedno sem dobil pošiljko v dveh, treh dneh od oddaje naročila.