Kam peljati ženo na obletnico poroke

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Z ženo v kratkem praznujeva 13 obletnico poroke
d055.gif
, ker je moja lepša/boljša polovica do sedaj vedno organizirala ta najin dogodek, sem se za lucky 13 odločil, da jo presenetim in organiziram sam.
Pojma nimam kaj in kako, iščem dobro gostilno v Lj in okolici, pa, da me ne bo pretirano po žepu udarila (Gorenjc pač).
Kakšne ideje??

SPICEK

Pripravnik
2. nov 2007
183
13
18
Pelješ jo v gostilno Ponvica (Brezovica), pol pa še večerni prevoz z ladjico po Ljubljanici (sploh zdele bo lepo k bojo še lučke gorele).
Vse skupi cca 80€

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Nič nisi specificiral svoj budžet, kakšne so želje žene, kaj rada je, ali je vsejed ali bolj specifična... ali je bolj za domačo ali bolj sofisticirano hrano. Lahko ti tudi rečemo, da jo pelji na burger
evil.gif

Sicer ti predlagam, da preveriš ponudbo kaval-group, mogoče kakšen Čubr...
Aja za potem pa kakšna gledališka predstava, koncert, kino odvisno kaj ima rada.
Aja pa rožice obvezno
roza.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Z ženo v kratkem praznujeva 13 obletnico poroke

Iskreno sožalje tebi in v isti sapi iskrene čestitke ženi!
hysterical-1.gif

Svetla plat zate..še si živ!
grims-1.gif

OK...hec!! (ker vsi ga ne razumejo ...).

Kam odpeljat babnco da jo nafutraš, dobro zgleda (ambient..o njej ne bomo), pa da ne bankrotiraš?

Hja..jaz bi ti svetoval malo drugače - zdaj vem vem ravno datuma, koliko se ti mudi...a..namesto da spičkaš kar nekaj denarja zato da je gostilna fensi (pa mogoče vidva nista) in bo izpadlo bolj ot ne klavrno..raje pokukaj po gledališčih in jo pelji na eno predstavo. Ta se bo bolj zapekla v spomin kot jedača.
Ko končata pa zavijeta še nekaj pojest v oštarijo kjer se dobro je, ne dobiš postane hrane..in je to to (hrana bo bolj za spotoma)...recimo če bosta na območju Lj mirne duše do Jurmana (seveda....če sta fensi šmensi potem to en bo to).

Pa z gledališčem jo boš še prijetno presenetil, ker kot kaže si bolj kavbojec pri organiziranju vajinih skupnih dogodkov
evil.gif
.

(vsekakro upam da sledi podrobno poročilo ne glede na to kako boš speljal :p).

Primer:

http://www.mgl.si/sl/program/s...ji&month=12

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ladjica v tem vremenu je...mrzlo..

Sam bi jo peljal v harmonijo, v cokoladno savno. Mmmm...jo napacas s cokolado..pol pa... Seveda v reziji za dva.
Prej pa na horsa..obcutek mladosti.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik SPICEK pravi:
Pelješ jo v gostilno Ponvica (Brezovica), pol pa še večerni prevoz z ladjico po Ljubljanici (sploh zdele bo lepo k bojo še lučke gorele).
Vse skupi cca 80€

Ponvica je menza. Menza, kjer na krožnik dobiš ogromno količino hrane, to je pa to. Jaz bi v tvojem primeru tvojo boljšo polovico peljal na en lep sprehod po Piranu, potem pa zavil v gostilno Za gradom v Kopru. Če vama morsko ne sede, jo pelji pa v Goriška brda na sprehod, ustavi se v vasi Biljana, tam poišči flašo Bijane za zvečer, na kosilo pa se zapelješ do Sirkovega Joškota na italjansko stran...:)

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Pelji jo za vikend v Opatijo, potem pa Johnsonu v Moščeničko Drago na večerjo. Ali pa v Opatiji v Yacht Club.

I

Izbrisan uporabnik #9334

hysterical-1.gif

Žensko se pelje na nek koncert, opero, nekaj takega, "za dušo".
grims-1.gif

Na Grašota, ali Nove fosile (če bodo še kaj špilali? ). Ali pa kak koncert s harfo itd.

Jaz sem ji nekoč rekel, da bi šla na PinkFloyde, pa je bil potem na sporedu "tihi teden".
confused-1.gif

Torej - potem šele na zasluženo večerjo. Nekam, kjer je veliko ljudi in bo kelnar postregel stroganowskega s flambiranjem, tako da vsi zijajo.
grims-1.gif

Po tej metodi bo potem morda padla, ... ali pa ne.
tongue-1.gif

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Hvala vsem za predloge.
Žena, se hvala bogu ne pali na razno razne Grašote in nove fosile, Metallica, Billy Idol et co, pa tudi ni koncerta na vidiku v naši bližini.
Bom pretuhtal in se odločil.
Definitivno podam podrobno poročilo
wink-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Ženske smo različne
smile-1.gif

Jaz ti lahko povem moj vidik obletnic
roza.gif

1. Vikend paket ali kake terme sedaj pozimi, ali hotelček ob morju ali kje v snegu (kar ima raje). Cena cca 160 eur + nafta + kaka buteljka vina.
Pa sta sama 2 dni, malo gresta v kako savno, bazen (kar je skoraj že v vseh hotelih,...), malo spijeta kaj ob večerih...
Meni je to ZAKON
smile-1.gif

2. So ti že dali idejo: Prvo kaj počet (gledališče, kak musical... ali vožnja po Ljubljanici z ladjico. Res je mrzlo, ampak potem takoooo paše it na toplo) potem pa kaj pojest
smile-1.gif

Če bi jaz šla z ladjico, bi potem želela v GUJŽINO (prekmursko restavracijo) tam v centru LJ. http://www.prekmurska-gostilna.si/G%C3%BCj%C5%BEina/
Če pa je ženska bolj tip za gledališče, potem pa kaka malo bolj fancy restavracija (meni je bil OK Element, od Kaval grupa).

3. Najbolj enostavna a najbolj neizvirna zadeva: pogledaš kaj je ona organizirala vseh 12 let... pa ti narediš podobno, samo lokacije menjaš
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
"naša" bi bla najbolj srečna, da bi jo peljal na kak zimski pohod v hribe po možnosti ob polni luni, pa gazit do kolen, pol pa na dva pira
grin1.gif

tkoda sto ljudi sto čudi....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.312
113
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
"naša" bi bla najbolj srečna, da bi jo peljal na kak zimski pohod v hribe po možnosti ob polni luni, pa gazit do kolen, pol pa na dva pira
grin1.gif

Zelo sofisticirana dama.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
"naša" bi bla najbolj srečna, da bi jo peljal na kak zimski pohod v hribe po možnosti ob polni luni, pa gazit do kolen

a mi jo posodiš
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
denarja, orodja in avta res ne bi posodil. Če pa nazaj dobim dobro poštimano ženo, pa nimam nič proti. Manj dela zame
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tako je tudi res! Če grem sosedo klepnit, (dobra mrha sicer
grims-1.gif

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
KSZ
Na obletnico je sicer nisem peljal, ker sem malo zaj,... z rezervacijo, tako, da se ji bom sedaj odkupil tako, da jo bom peljal na lepše v Terme 3000 za vikend. Punce gredo pa k teti, pa ne vem, kdo je bolj vesel, žena ali pa punci. Verjetno vse tri
evil.gif
.
Sedaj pa k vprašanju, gor v Prekmurju, kje je kakšna res vrhunska restavracija in kaj se aktivno/kulturno tam počet. Da ne bova samo s..ala in se kopala
smile-1.gif
.
Malo se moram oddolžiti svoji ženkici, ki me že skoraj 15 let "prenaša".