Kam na kosilo v ljubljani

anzs

Zelenc'
4. avg 2011
10
1
3
Zanimajo me kam se po vaše splača iti v ljubljani na dnevno kosilo ( samo kosilo, ne a la carte)?

Evo par mojih predlogov:

Gostilna Harfa (vič); kosilo 7evrov (juha, glavna jed, solata)-kosila pon-pet

kosila dobra in poceni, 3 dnevna kosila- kaj ponujajo tisti dan se da videt tudi na njihovi domači stran; ( jedi podobne kot v cubu in separeju). če prideš po tretji uri obstaja možnost da je kosil že zmankalo.

Pr' noni (vič); kosilo 12evrov (juha, glavna jed, solata, sladica)- kosila vsak dan

pr noni je cena kosila nekoliko višja, kosilo je navadno dobro v vsakem primeru pa vsaj solidno, ambient in okolica je super, raznolika ponudba kosil- kaj ponujajo tisti dan se da videti tudi na njihovi domači strani; ponudba kosil obsega od mesnih, do morskih jedi, testenin in solat . kosila od 12h do 15h

Element (črnuče); kosilo- juha 2,5evra; glavna jed 5-7e; solata 2e, sladica 2e-kosila pon-pet

kosilo v elementu je ponavadi dobro občasno pa se jim zgodi tudi kakšen strel mimo, raznolika ponudba kosil- kaj ponujajo tisti dan se da videti tudi na njihovi domači strani; ponudba kosil je v okviru tistega kar tudi sicer ponujajo gostilne iz skupine kaval group na voljo pa je pet glavnih jedi . od 14ih naprej se pogosto zgodi da je česa že zmanjkalo

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kavalinho na Trubarjevi: Kosila so okrog 6€ - na izbiro je 5 menijev - pica oz. glavna jed + solata. Hrana kar dobra
smile-1.gif

Drugače pa ne hodim na dnevna kosila, sam tukaj sem bla parkrat, tko da nimam velik za napisat :=))

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kavalinho na Trubarjevi: Kosila so okrog 6€ - na izbiro je 5 menijev - pica oz. glavna jed + solata. Hrana kar dobra
smile-1.gif

Drugače pa ne hodim na dnevna kosila, sam tukaj sem bla parkrat, tko da nimam velik za napisat :=))

zmaga.gif

marko1234

Zelenc'
4. feb 2011
5
0
1
Predlagam restavracijo Via Bona na Viču. ( http://www.via-bona.com )

Kosila med 6 in 9 €

HUD solatni bar.

Ob nedeljah pa "All you can eat" juha, glavne jedi, priloge, zelenjava, solatni bar , sladica ....9,4 €

Za skupine imajo poseben meni -bolj obilen, plošče 14 €.

Aja pa se to...velik parking
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Oba posta, ki jih imaš sta o Via Boni...
rolleyes-1.gif

Drugače pa hrana je večinoma zanič, slabša kot v Šparovi "menzi" čez cesto, solatni bar se je poslabšal, veliko parkirišče pa je precej zabasano...
smirk-1.gif

Res, da je ambient v Kurjem tatu zraven slabši, so pa malice in kosila boljši...
smirk-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Bil sem enkrat v Via Boni in me ne vidijo več. Kelnarji so bili navadni ... ..., ki ne poznajo osnov streženja in so sami sebi najbolj pomembni. Solatni bar ni nič posebnega, hrana pa tudi čisto povprečna, tko da ne vem a so ti plačali da jih tukaj reklamiraš ali si zaposlen tam,...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz grem kar nekajkrat v Sputnika in je hrana vsaj meni zelo okusna. Ko sem pa v BTCju pa grem v Argentinota, malce dražje sicer ampak zelo dobro.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik marko1234 pravi:

Aja pa se to...velik parking
cool-1.gif

Še v tole se bom obregnil. Lastnega parkinga imate manj, kot ga je pa pri meni ob bajti, če pa apelirate na parkirišča, ki so skupna z ostalimi parkirnimi prostori je pa to tut
bonk.gif

marko1234

Zelenc'
4. feb 2011
5
0
1
hmm... cisto sem presenečen.

Delam v sosednji stavbi in mi je res ok.

Solatni bar je meni všeč ker ja klasicen in ni notri nekih zakompliciranih solat.
Kelnarji so včasih res bli čudni ampak so zamenjal komplet ekipo, tko da meni je ok.

Kurji tat meni ni všeč ker je prevec tak kmecki. Na malico grem čez 10 min in bom sel v Kurjega tata, da vidim kaj tako hvalite.

Via Bona ima pa drug obraz zvečer. je že kdo bil? zvečer ko je glasba je meni še bolje.

res ste me presenetili

marko1234

Zelenc'
4. feb 2011
5
0
1
cca 3x tedensko na malico in vsake tolko z ženo in prijatelji na večerjo. ( ker vsi plešemo nam odgovarja ziva glasba)

drugace grem na malico za pumpo, harfo, sputnik, pa včas v stavbo copije..nona se mi zdi

PS: redno hodim šele od Oktobra ( se zato naša mnenja toliko razlikujejo ?? )

Nazadnje urejeno: