Kam na dopust 2013

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Kam letos na dopust?

- julij, avgust
- 10 - 14 dni
- par
- ni treba da je žurerska destinacija
- toplo, ne prevroče
- lepa plaža
- 1000€ +/- 200€

kakšni predlogi?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sicilija.karte iz trsta do palerma z voloteo 20€ povratna.rentacar 200€ z vsemi zavarovanji.otok večji kot naša država.zgodovisnko zanimiv.odlične pice in saldoled.lepe plaže.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicilija.karte iz trsta do palerma z voloteo 20€ povratna.rentacar 200€ z vsemi zavarovanji.otok večji kot naša država.zgodovisnko zanimiv.odlične pice in saldoled.lepe plaže.

Povej kje na Sicilija pa priporočaš namestitev ( kot bazo) pa potem od tam raziskovanje otoka?

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Povej kje na Sicilija pa priporočaš namestitev ( kot bazo) pa potem od tam raziskovanje otoka?

Mi smo se tako na 2-3 dni prestavljali, ker je kr velika zadeva da bi iz ene točke vse pogledal!

A ja, smo pa šli kr z avtom dol

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Se pridružujem željam
grin1.gif

A bi kdo potopis napisal?
nahrung002.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Planiram Sardinijo za junij, pa me malo skrbi da je morje še premrzlo (naj bi imel vsaj 22 stopinj C). Volotea je res najcenejša varianta ja.

Za nastanitev pa preko bookinga vzameš rezervacijo potem pa čekiraš še lastminute variante za hotele na odklopu ali kje drugje.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicilija.karte iz trsta do palerma z voloteo 20€ povratna.rentacar

Sem šel delat "fake booking" za junija, pa mi ponudi lete samo v torek in petek, za 2 os in pod 200€ ne pridem. Kje je fora?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

kot bazo nikjer.ker je otok večji od slovenije se boš rpecej navozil če misliš letati po otoku.vsa nastanitev preko bookinga pa recimo da povsod vzameš 2 nočitvi

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicilija.karte iz trsta do palerma z voloteo 20€ povratna.rentacar

Sem šel delat "fake booking" za junija, pa mi ponudi lete samo v torek in petek, za 2 os in pod 200€ ne pridem. Kje je fora?

vidim da akcije ni več oziroma velja samo še za maj in junij.se pa zna zgodit da bo še enkrat.lani so imeli poletne destinacije v akciji do začetka maja

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Se pridružujem željam
grin1.gif

A bi kdo potopis napisal?
nahrung002.gif

Moj iz leta 2007 je med potopisi, a so slike žal izginile (shrani.si). Sem admine že enkrat prosil, da omogočijo popravljanje, a žal brez uspeha. Pri sebi bi moral imeti nekje kopijo v PDFju, če koga zanima.
Sicer je za bazo raziskovanja primeren jugovzhodni del otoka, ker je tam za videt precej stvari. V splošnem je tako, da je vse skupaj lepše, če se pelješ čimdlje stran od trajekta.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Hm, mene tudi zanima kakšen dober predlog za dopust. Ampak bi raje recimo junij ali julij.
S tem, da smo trije (tamala je 3 leta stara), ta četrti pa pride konca avgusta
grin1.gif

Apartmaji na hrvaški so mi tujka. Lansko leto sem malce gleda, pa je to že vse pol leta prej rezervirano, tako da smo bili potem v kampu in mi je bilo sicer super, ampak glede na to, da bomo tiste mesece že precej "obilni", mislim, da ženi ne bo ravno najbolje dišala zamisel da spi na tleh
smile-1.gif
:)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Evo, karte Benetke-Catania rezervirane za julij.
cheer.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Mal pogledujem proti korčuli, pozna kdo kej, ker del je kej fajn za kak apartma, bl na samem najraj, al pa kak kamp, če je ker vredu?

Tole sploh ni slabo, samo mal drago za dva, za ta dnar že raj kje druge haram
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kar je na samem je vedno dražje - ekskluziva. Če želiš miren okoliš, ni pa na samem - glej kraje Žrnovska Banja, Kneže, Račišče.

Tole je recimo na samem http://www.korcula.net/firme/private/defora/pavlina.htm ampak imaš cel dan gužvo na plaži, sploh odkar so asfaltirali cesto v zaliv. Je pa to recimo več kot 10km od "civilizacije".

Tisti link, ki si ga objavil je pa Vela Luka, ki meni sploh ne sede. Zatohel, zaprt zaliv, samo mesto je kr neki.

Če te ša kaj zanima pa vprašaj.