Kam jest-vrhunska restavracija....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Čez cesto je Gostilna Korte, preprosti, pristni okusi slovenske Istre.
Kar moti, je ambient, ki datira nekam v začetek 80ih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še 1x DOBRO preberi.

a sem lahko pošten..pa se ne boš petelinil.

kar ti napišeš..z izjemo cvek, spam..te jemljem resno. torej gurmani, potovanja..v sex ne gledam, pa verjamem, da tam nisi dober..ampak ok..tko da če ti rečeš da je dobro, je dobro.

tko k slepo verjamem tebi, verjamem sam še parim uporabnikom. respect do vas. zakon ste

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
No predlogi....primorska, gorenjska, dolenjska, Ljubljana....

Že zagovor?
grims-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na mojih predlogih se ne boš opekel. Daj ulet z družino malo k nam pa vas malo zapeljem okoli, kaj dobrega pojemo, malo že poznaš, pa še ta drugi V. pride pa je
wink-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Seveda jih je kar nekaj, poleg teh ki si jih naštel bi dodal še Pikol in Debeluh(slow food oddelek) mogoče tudi Skaručna, ampak tam šefe kar malo preveč posiljuje goste s svojimi idejami.
Vendar je Lojze kar No.1.

Ej!
A se bomo tepli?
Se eno cez Slavkota, pa ke pridem! :D (insert laugh here)

@Avtor: A bi povedal kje v Sloveniji? V Ljubljani bi recimo priporočil gostilno Hana, kamor se je preselil Adamlje, ali pa Maxim z novo ekipo tudi ni napacen.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ampak *bojda* grejo v to smer. Nisem pa še bil tam, oz. samo 1x na zajtrku.

In še to: zadnjič sem slišal porazno kritiko Podvina (ex. JB). Baje so od prejšnje garniture ohranili meni in cene, kakovost pa
uf-1.gif
Iz ust nekoga, katerega mnenje cenim in ki ni ravno "pašteta in konzerva" tip človeka. Ima še kdo podobne izkušnje?

Ja lansko leto sem bil z družbo in ni nekaj bilo čist vredu. Kot, da je bilo vse že 3 dni prej narejeno. Ne vem no ne hodim ravno vsak teden prej 6x na leto, da bi dal merodajno oceno. Enako za Danilota pa vilo Bled.
So mi pa te tri restavracije med top 3 na gorenjskem.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
In še to: zadnjič sem slišal porazno kritiko Podvina (ex. JB). Baje so od prejšnje garniture ohranili meni in cene, kakovost pa
uf-1.gif
Iz ust nekoga, katerega mnenje cenim in ki ni ravno "pašteta in konzerva" tip človeka. Ima še kdo podobne izkušnje?
Jaz sem bil slabi dve leti nazaj tam na poslovnem kosilu (dokaj "visoka" udeležba), pa JB niti približno ne morem pohvalit glede na to, kar se gredo. Okusi dokaj povprečni za tak rang gostilne, vino smrdi po zamaških. Sladice so pa bile super.
Ne bi ravno priporočal, gotovo je v Ljubljani kaj precej boljšega za isto ceno.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Zanimivo je da na dolenjskem ni nič pametnega, ali pa ne poznam. Gorenjska, štajerska polno tega, ko zaviješ proti Grosupljem si pa lačen...