kam dat vezat diplomo v mb ?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
torej kje je kaka papirnica, ki se ne otepa drugih študentov, torej da bodo pripravljeni naredit rdeče platnice, dont ask me why
grin1.gif

pa da niso zlatarji, najjači so pa tak na naši šoli, papirnica itak ne dela, datum za oddajo diplome pa imam nedeljo
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
na orožnovi imaš dve obe 20-22 € na izvod ( diplomska je lepljena), zvezda danica je ena, tam si ne moreš ful nekaj izmišljat velikost črk recimo, sicer pa barva platnic kak hočeš..... precej blizu je še ena (bližje tildosa) ne vem pa kak se ji reče....... neki larax, labas,tu neki
smile-1.gif
tu pa si lahko zmišljuješ čisto vse. Pri obeh dobiš naslednji ali pa še isti dan.

Pri magdalenskem parku je še ena, kjer bi naj bilo še ceneje, poleg lepljenja pa vse skupaj še zašijejo, sem slišal da so tudi ok.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
da popravim vprašanje, kam dat vezat diplomo pa da ti v istem dnevu naredijo, ker povsod kjer sprašujem rabijo 24 ur
bonk.gif
cene so pa 18-19 € na izvod

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Težka bo, zdaj se spet začenja "sezona" zagovorov. Jaz sem tik pred počitnicami dal vezati, pa je tudi bla norišnica, ker še vsi hočejo pred počitnicami končati, ni blo variante še isti dan, še za drug dan sem imel zagotovilo samo pri dveh
smile-1.gif

Daj pokliči kaj papirnice na Ptuju, Slovenski Bistrici, ziher manjša gužva.

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Labar biro- ena je menda tam nekje pri ukm, druga pa pri epf. Sam sem jo dal vezat junija. Tip mi jo je zrihal v 3 urah, sam sem imel srečo, da ni imel gužve. Zmišljuješ si lahk platnice in pisavo, ti pokaže par vzorcev pa poveš, kaj bi imel. Plačal sem manj kot 18 €.
cool-1.gif

Je pa res, da se bo zdaj začela "sezona" zagovorov, tak da je en dan za vezavo pomoje kr normalno.
rolleyes-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Eh, ti pa delaš tako paniko, cajta maš za izvoz, sploh če še zvečer daš v vezavo
smile-1.gif
Verjetno tudi v soboto delajo. Zjutraj v ponedeljek še vedno lahko dvigneš diplomsko. Saj menda ne rabiš oddat ob 8 zjutraj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
panika gor al dol, labar pri epfu ga owna, danes ob 12 oddal, v pon zjutraj prevzamem, nikjer drugje mi niso tega zagotovili
wink-1.gif

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
js mislim, da prav dost ni važn, s kje je podjetje, ki vezavo diplom dela, ker je možna dostava na vse konce. js sm iz Murske Sobote, pa so mi tuki nardil: vezava diplomskih nalog mimogrede, to je podjetje iz Ljubljane, pa so lepo poslal po pošti, jasno, zapakiral tko, da se ni poškodval in to je blo to.