Kakšna bajta?

bugaboo

Zelenc'
2. mar 2008
9
0
1
Kakšne hiše so zdaj "moderne"? Sicer nisem nekako za čisto najnovejšo modo, vendar me vseeno zanima, kaj je zdaj in, tako pri obliki hiše, barvi, razporeditvi prostorov, opreme...??? A kdo ve?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Uf...to je pa od marsičesa odvisno, npr. če se odločiš za energijsko varčno hišo, kot je moderno, se moraš marsičemur odpovedat pri gradnji.

Pogosto omenjeni so pa višji stropi oz. da ga v dnevni sploh ni, odprti veliki, povezani prostori ipd...

DonFerdo

Zelenc'
17. sep 2007
22
0
1
Po moje je ta modernost odvisna od vsakega posameznika, od želja in zmožnosti tistega ki želi imet svojo svojo lastno hiško.
Je pa res da zadnji čas zelo forsirajo nizke hiše, najboljš če so čim bolj naravne in retro, ponavadi so v pritličju dnevna in kuhinja združena, vsi spalni prostori pa so ponavadi nadstropje više.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Imej hišo v kateri se boš dobro počutil, ne samo da boš najmodernejši na vasi!

Se pa da naredit zelo prijazno, domačo hišo z modernim pristopom.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sam sem pristaš manjših hišk z potencialom velike. Torej tam 120m2, bazen, savna, jacuzzi, z parcelo
500m2. Polna kapa.

sketch1.jpg

IMG_3477.jpg

princes1.jpg

house.jpg

Razne 400m2 hiše z 1800m2 parcele mi nekako ne "potegnejo"...

Raje mam manjšo hiško z vsem kar pač rabim + bonbončki kot so bazen, savna,
in pa še eno hiško istega foha kje ob morju, v gorah... 2 manjši za ceno ene velike.

Sam gledam moja starca, ki sta na stara leta in penziji ostala v 420m2 hiši in 1200m2 grunta sama...
(no, jaz še uletavam, ampak to ni posebna referenca)

Jaz bi raje na stara leta še vedno imel majnšo moderno hiško recimo v mariboru in še isto malo v piranu, portorožu...
Kot penzionist bi spokal na morje čez celo poletje...
grims-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Ej, malkom, pa če majo tvoji stari doma hlev, pa norti 5 pujsekov, 3 krave, pa 30 kokoši,....se hlev ne šteje kot hiša
hysterical-1.gif