Kako zaslužiti denar?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Danes ob 21:20 na Kanal A prihaja oddaja Top 4, kjer bodo pokazali, kako se pride do denarja. Zanimivo predvsem za brezposelne in koga, ki bi rad odprl svoje podjetje. Večinoma nas tega namreč v šolah nikoli niso učili.

V prvi epizodi bodo dekleta izbrale izdelek in ga prodajale v okolici tromostovja na najtoplejši dan letos. Menda bo zanimivo, tako izbira, kot napake (in uspehi) pri prodaji. In zakaj je dobro znati kakšen tuj jezik ter vedeti, kaj sploh prodajaš.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če boš to gledal in če bo gledalo še 100 000 ostalih (vrjetno malo manj) in če jih bo nekaj sto poskušalo zaslužiti na tak način bo gužva in nihče nebo zaslužil nič. sicer pa prodajanje pahljač... to te bodo kitajci takoj izrinili iz posla.
še ena neumna oddaja.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
sicer pa prodajanje pahljač... to te bodo kitajci takoj izrinili iz posla.
No vidiš, se že učiš, na kaj je potrebno paziti pri izbiri izdelka ali storitve.
zmaga.gif

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Se mi zdi, da bo se ena oddaja, ki poskuša kopirati velike USA mreže.

Ekonomsko bo oddaja fail, gledanost bo nula.

Morda se motim, pustimo se presenetiti.

Ali je ta Tyaša visoka 2m, ali samo tako zgleda na sliki?

Black

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Tyaša - wtf ime, mati gledala črnske komične nanizanke? Drugače pa simpatične, morebiti bi imel celo BMWja.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Teli reality showi... že Bar se mi je zdel precej poden, zdj po parih letih pa vidim, da je bil pravzaprav vrhunski, ker je vsaj približno zadel realno situacijo. Danes pa gre le še za umetno ustvarjanje napetosti in pritiska na tekmovalce in naduto "strokovno žirijo" ki jih potem ponižuje. Ampak avdicije so kljub temu polne, gledanost visoka ... očitno sem jaz blesav.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Teli reality showi... že Bar se mi je zdel precej poden, zdj po parih letih pa vidim, da je bil pravzaprav vrhunski, ker je vsaj približno zadel realno situacijo. Danes pa gre le še za umetno ustvarjanje napetosti in pritiska na tekmovalce in naduto "strokovno žirijo" ki jih potem ponižuje. Ampak avdicije so kljub temu polne, gledanost visoka ... očitno sem jaz blesav.

Prav spraševal sem se, a to res mi rabmo. Vse skupaj ni nič drugega, kot eno-urna reklama za operaterja v izdihljajih. In kaj sploh iščejo?! Obraz ali vodjo prodaje?! Tko amatersko, da bo žalostno propadlo še preden se je začelo. Delat se debila in potencirat pomembnost nalog udeleženk do onemoglosti zmore vsak, ne rabi bit oh-in-sploh direktor komerciale, oh-in-sploh manekenka in oh-in-sploh organizator dogodkov.
Največji fail so tako ravno ta komisija, ki so vrženi v neko vlogo super sposobnih posameznikov, ki bodo odločali o usodi udeleženk, igrajo se boga, naj jih spoštujejo, saj jim bodo spremenili življenje. Aja, ne, čaki, dobile bojo enoletno pogodbo, avto v najem, pa 2k EUR. BESN ŠOV!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Fak jest sm mislu da je to top model sranje al pa kej, k sam babe v stiklah laufajo okol.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Bullshit show, kakšna je finančna konstrukcija šova?

Kje bo zmagovalka delala, marketing, računovodstvo....

Voditeljica je tudi fail, prisiljeno-sluzasto vodenje oddaje.

Tekmovalke, OMG Vse neke moderne smrklje, ki nimajo pojma o pojmu, kaj šele o poslu.

Finančno je ta polomija T2 stala več, kot če bi na tv-ju stalno vrteli reklamo.

Imam občutek, da bodo šov zaključili predčasno, ker gledalcev preprosto ne bo.

Še posebej mi gre na živce umetno ustvarjanje napetosti...

13.gif

Black

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Men je bedasto , ko v odlomku pred reklamami vidiš kaj se bo naprej dogajalo in potem po reklamah to prikažejo z malo balasta...
Vsi isto gostilna, kmetija, T2.. nek ameriški stil al kaj

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Tyaša - wtf ime, mati gledala črnske komične nanizanke? Drugače pa simpatične, morebiti bi imel celo BMWja.

Tyasa sem napisal, ker sem bil 100% da ji je tako ime, saj veš, y namest j, ker je numerologinja tako svetovala
hysterical-1.gif

Edino na sliki, kar bi imel z veseljem je novi Bmw

cool-1.gif

Black

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Mogoče pa bo kakšna "novodobna smrklja" sedaj vedela, kako se primerno obleči za razgovor za službo.

Prihodnji teden bo prva naloga in bodo pričele razmišljati tudi o postavitvi ustrezne cene in da je dobro vedeti, kaj sploh prodajaš.