kako zaprem aplikacijo?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Vem, da je malce čudno vprašanje, pa vseeno ..

Malo sem brskal po GSMu (N78) in mi zdaj pri ikonci Music/Music Player kaže še modro pikco. Sklepam da je to aplikacija, ki naj bi bila odprta. Kako za vraga to modro pikco odstraniti oz. zapreti aplikacijo. Poskusil že vse mogoče
frown-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Zadržič menijsko tipko, se pomakneš na predvajalnik in zapreš s C

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Pritisni in drži menijsko tipko, dokler se ne pokaže meni. Nato samo listaj do aplikacije in stisni C, da jo zapreš.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Nope
frown-1.gif

Če pritisnem C, mi reče: da tega ni mogoče zbrisati.

Če pritisnem Exit, gre ven na namizje, aplikacija je pa še vedno označena z modrim krogcem
frown-1.gif

Deluje pa BP pri vseh drugih aplikacijah.. JIh BP zaprem.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Pri vseh ostalih primerih deluje, če pritisneš tipko C. Pri predvajalniku moraš pa v meni predvajalnika in ga zapreti s tipko izhod, ne pa z rdečim gumbom, ki ga po večini uporabljamo za prekinitev klica
wink-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
E, pa smo tam! Ko sem v predvajalniku, mi na levi strani ponudi OPTIONS (v njem ni Exit), desno pa HIDE. Če pritisnem HIDE, gre pač ven v meni, ampak modra kuglica je še vedno narisana. Če pa pritisnem rdečo tipko, grem pa na namizje, glasba p aše vedno igra...

Poskusim izklopiti, pa vklopiti GSM .. mrbit bo pol izginila tale modra kugla
wink-1.gif

.. Ne, tudi po tem ne izgine.
cry12bpy.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Možnosti / Izhod
Krščen Matiček, menda nam bo uspelo en telefon premagat. Držim pesti.
grin1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Saj pravim, te možnosti ni
frown-1.gif

Pri vseh ostalih aplikacijah deluje, če pritisnem izhod. Ta pa ima namesto EXIT, funkcijo HIDE, EXIT pa nikjer
frown-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ustavis predvajanje glasbe.. Pa grem sele potem pod options - exit? Mogoce med predvajanjem glasbe skrije opcijo exit..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Kje imaš IZHOD??? Na desni spodaj? Ker meni tam napiše HIDE. Pa tudi nikjer ne ponudi opcije EXIT. Tudi med možnostmi ne.

Npr. mp3 igra in je levo spodaj OPTIONS, desno pa BACK. Ko ustavim mp3, pritisnem še na BACK in gre na seznam mp3. Če en BACK, pridem do MUSIC MENU. Če en BACK, pridem na MUSIC in PODCASTS. V tem meniju mi pa ponudi HIDE namesto EXIT ali BACK.

V drugih aplikacijah, mi tam ponudi BACK ali pa EXIT in potem se krogla na namizju odstrani, pri ikonci MUSIC pa to nikakor ne gre. Namesto EXIT mi ponudi HIDE.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Nalozi Task manager(mislim da je Handy Taskman tocno ime?!)- poisci na Ipmartu. S tem lahko zapres prav vse(zamenja ti sedajni task manager oz aplikacijo ,ki se zazene kodrzis MENU tipko).

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Z namizja pirtisnem MENI. Grem na MUSIC in grem notri.Pokaže 4 ikone, ena je MUSIC PLAYER. KO grem notri, mi pa ponudi levo OPTIONS, desno pa HIDE. Do tu mi je ponujalo OPTIONS in BACK.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
V OPTIONS ni možnosti EXIT
crazy1.gif

So:
GO TO MUSIC MENU