Kako zakleniti tipke na HP rw6815

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Zadnjič sem na rw6815 zinstaliral nekaj programov iz teme o uporabnih programih in od takrat naprej se mi zaslon prižge na katerokoli tipko in ne le na tipko za vklop. Pod Settings --> Buttons --> Lock imam zaklepanje tipk razen power button vklopljeno, ampak vseeno so tipke aktivne.
Morda kdo ve, kako to izklopiti?

Pa še eno vprašanje. Odkar sem zadnjič nalagal programe, mi stvar kuri nenormalno veliko baterije. Baterija mi sedaj zdrži po komaj pol dneva, včasih je zdržala 2 dneva. Morda kdo ve, kateri so tisti programi (predvsem iz omenjene teme), ki porabijo enormne količine energije?

Sem pa nameščal vito audio notes, omenjene spb-jeve programe, nr deluxe, space time ...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ko si namešal Spb programe si povozil tovarniški zaklep, ker ga imaš v novih, samo z nastavitvami se moraš poigrati.

Poglej v start > settings > system > memory > runnings programs, ker edino, če v ozadju še tečejo potem kurijo.

Kako si zadovoljen z Vitom in katere Spb programe si naložil?

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Sem naredil hard reset, pa bom zdej lepo počasi nameščal nazaj.
Od Spb-ja sem instaliral Mobile shell in Phone suite.
Vito se mi zdi precej fajn programček. Zdi se mi, da so posnetki z njim boljši, kot z vgrajenim note-om, pa tudi posnetki pogovorov so kr fajna stvarca.
V ozadju mi ni tekel noben program, baterijo je ob normalni uporabi pokuril v dobrih šestih urah.

Pri nameščanju programov nazaj se mi je vklopilo prižiganje telefona na katerikoli gumb, ko sem namestil Spb Phone suite. Morda kdo ve, kako to izklopiti, ker meni nekako ne uspe najti prave opcije.

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Popravek!
Tipke so aktivne le, ko je aparat priklopljen na PC, sicer ne, tako da tega problema zaenkrat ni.