Kako veš ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
... da si prebolel bivšega/bivšo?

se mi zdi zanimiva tema, ker ima pač vsak svoje načine, nekateri pravijo, samo odrezat in prekinit stike, po drugi strani pa, ko se slučajno srečaš, te pa spet vse podre, ko izveš marsikaj takega, kar hočeš in kar nočeš.

spet drugi pravijo, da je najbolje ostati v stiku, pa tako preboleti, a slaba stran tega načina je, da je dosti bolj boleč.

tudi sam sem že doživel, da sem mislil, da sem eno bejbo prebolel, pa sem jo po dolgem času srečal, pa me je podrlo. z eno sva ostala v stikih, pa sva hodila na kavice, je bilo boleče, ampak ... uspelo je.

torej - to so še vedno samo načini, kako preboleti, ampak, kako pa veš, da si dejansko nekoga prebolel?

sam priznam, da se večinoma zavem tega šele, ko spoznam novo zanimivo damo ... ko se zavem, da na bivšo ne pomislim več, temveč je večina mojih misli usmerjena proti novi "žrtvi". je pa res, da je tudi to dvorezen meč - če tudi z novo gre vse po zlu, se mi zdi, da zna biti to prebolevanje še težje, glede na to, da sta te dve zapored ... potunkali ...

prosim - brez komentarjev, da sem jokica, ker tu ne gre za karkoli povezano direktno z mano, temveč za to, da bi se lahko na to temo razvila zanimiva debata ...

če je le ne bo kdo s spamom zavozil ...
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
hmm to je zelooo relativno... odvinsno od predispozicij: ali je punca tebe pustila ali ti njo, ali se je zadeva ohlajala dlje casa...

je pa tak da določene zadeve ti sprožijo spomine... (oz ti nasuje sol na rano)... takrat pa odvisno kako se s tem spopadeš...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
hja odvisno od človeka do človeka. lahko je tudi primer ko nekdo gre, pa potem šele spozna kaj je izgubil in se trudi pridt nazaj... je pač odvisno.

je pa tak da lahko da jo je en imel fuuuuul rad pa jo je zapustil ker ni dobival ljubezni nazaj,. in takrat je logično da unega ki jo zapusti bolj boli kot njo ki ji je popolnoma vseeno... (je še vesela da se je rešla kretena ki ga ni marala...)

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
preboliš takrat, ko te ne meče več, ker ma bivši novo, ko ne jokcaš več, ko mirno pomisliš na spomine, ko vidiš slike in ne padeš v jok, ko mirno pozdraviš (izvzeti tisti, ki so varal, tiste se lahko grdo gleda
grin1.gif
), ko vezo vzameš kot izkušnjo za naprej, kaj smeš in kaj ne smeš početi (zganjati ljubosumja, tečnarti, sikat,... )

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Med kolegi je veljala neka zgodba, da žensko preboliš, ko med mastrubiranjem ne pomisliš več na njo.
grin1.gif

Sicer pa preveč splošno vprašanje. Odvisno od posameznika, okoliščin...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Masturbirate na svoje ženske?

Veš takrat, ko se pošutiš kot je skorpy napisala, kako pa do tega pridet pa je drugo vprašanje. Treba je samo razmišljat in naredit red v glavi, ji dopovedat, da je življenje prekratko, da bi se zaradi tega uničil, pa da je pač ona samo ena, da se vse zgodi z razlogom in, da za vsakih dežjem posije sonce. Te stvari moraš resnično sprejet, pa ti je potem vseeno. Jaz sem rabil en mesec po par letni vezi, danes ne pogrešam ničesar, je bilo lepo in drugače, pa je zdaj še lepše oz. je spet lepo na mao drugačen način.

Da bi m pa zanazaj podrlo? Hm, mogoče taprvih 14 dni, sedaj me ne zanima več in bi se samo nasmejal. Stikov pa nimam, sem jih skenslal, čeprav jih je ona hotla met. Ko jo jebe, vsako sekundo, ki bi jo namenil njej, raj namenim vsem ostalih stvarem. Tudi spanju in praskanju po jajcih
smile-1.gif

P.S.: noben partner ni tako dober, da ne bi mogel boljšega dobit.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ko ti je za njo "vseeno" in mas lahko z njo nek normalen "zivjo-zivjo" odnos. Se pravi da zaradi nje nisi v kurcu, nisi nanjo jezen,.... Dokler mas pa zarad nje sam pri seb neke tezave, jo pa se nisi prebolel
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Med kolegi je veljala neka zgodba, da žensko preboliš, ko med mastrubiranjem ne pomisliš več na njo.
grin1.gif

Sicer pa preveč splošno vprašanje. Odvisno od posameznika, okoliščin...

kaj pa če je ženska dobra, sam karakterno ni sedla, al je bla pa čudna
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
joj dizi dej neeeeeeeeeeeeeeeeeehiiiiiii. drgač si pa preber odgovor mojga predhodnika cbb, bo to kar pravi odgovor...

drgač pa sploh ni važno kdaj si prebolel... glavno da greš dalje s svojim lajfom in ga ŽIVIŠ in ne premišljuješ nonstop. Pa četudi ti občasno zaide misel k njen, nima veze. Nista več skupi, konec je, ona živi po svoje, ti bi pa moral po svoje.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Nevem točno, sam tvoj podpis me še vedno vsakič nasmeji...
hysterical-1.gif

offtopic delaš.... predlagam da se kaznuješ in pošlješ v banovce!
evil.gif

ON topic:

Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
nekateri pravijo, samo odrezat in prekinit stike, po drugi strani pa, ko se slučajno srečaš, te pa spet vse podre, ko izveš marsikaj takega, kar hočeš in kar nočeš.

ja meni je sistem "odreži in odjebi" ljubši. Čez čas te tudi to več ne podre če jo srečaš.
Nisem mazohist, da bi z njo hodil na kavice, ni interesa za tako početje ker tako početje nima prihodnosti. Samo prijateljstva od nje ne rabim. Itak da ti bo skušala v tem primeru pokazati, da ji uspeva brez tebe, da se ima luštno z novim ali pa kakšne druge otročarije - dokler je ljubezen je ljubezen, ko tega ni je samo še hinavska vojna.
Odrežeš in konec, ne obstaja več.

Večji problem pa je, če se srečujeta na faksu, v službi, imata skupno družbo... ali kaj podobnega.

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Pr taki temi se vedno spomnem na: ''The best way to get over somebody is under somebody else''
tongue-1.gif
.