Kako umirit staro mamco da ne meša štren ?????

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Kako umirit staro mamco da ne meša štren in ne pošlje vseh v polje (norišnico)?????

preselil sem se na kmetijo, ker je od moje stara mama kao "nesposobna za rihtat se" prej je jaukala da naj prideva zdaj pa *****, da morava it in še meša štrene (skor sem se z mojo že skregal) , zarad nje bom po moje začel pit (ker drugač ne zdržim) pluva skoz po obema teži, laže, in tudi denar je že ukradla mojemu bratu, ko je prespal pri nas. (svašta)

kaj z takimi babam ima 86 let, rekla je da se bo vrgla po štengah in bo doktorju naložila da jo kao tepemo - itak " kao" da bo njej verjel ker je že tolk stara.

Na pompč meša se že meni moji in njenemu bratu - pa prosim, da ne prodajate buč tisti, ki nimate pojma o tem - rad bi slišal mnenje od ljudi, ki so to že skoz dali.

Aja pa ne gledat slovničnih napak ker pišem iz OBUPA..
uf-1.gif
.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
fukn jo po štengah, pa reč kako je rekla, da se bo fuknla itd.
zdej pa še življenjski nauk.
gledaj kravu po vratu i biraj ženu po majci.
torej. najprej ti sledi še tašča, potem pa še tvoja.

mislim, da si ga najebal ko žuti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.367
5.652
113
Dobra je šele z 86 leti je začela.....kle v bloku mamo take pacijente že z 55timi
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Najlažje bo, če se odselite. Zdaj, če je blizu potem pač prideš enkrat na dan pogledat pa narediš tisto, kar pač kao sama ne more. Sicer pa lahko jo na skrivaj snemaš pa boš imel te njene izjave posnete, da ne boš imel kakšnih težav...

Pa, če ujameš in posnameš tako izjavo, ko grozi, da se bo po štengih vrgla ---> pol ji lahko pri tem pomagaš...
evil.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Najlažje bo, če se odselite. Zdaj, če je blizu potem pač prideš enkrat na dan pogledat pa narediš tisto, kar pač kao sama ne more. Sicer pa lahko jo na skrivaj snemaš pa boš imel te njene izjave posnete, da ne boš imel kakšnih težav...

Pa, če ujameš in posnameš tako izjavo, ko grozi, da se bo po štengih vrgla ---> pol ji lahko pri tem pomagaš...
evil.gif

Ne ne odselit se ne morem več, ker je ze čez 10.000eur vložka v 2 mescih, ker sem vse dal v to moral sem zrihtat ker je blo huj kot v štali..

posnamem pa lahk vsak dan take fore
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.367
5.652
113
Ei ne upaj prekmalu....žleht ljudje se dolgo držijo
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Posnami vse, pa župnika pokliči, kot si dejal. To naredi prvo, pa poročaj, če je kaj novega..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Izselita jo v kakšno majhno sobo ali pa nekam tako. PA ignorirat, kot da je ni zraven, se bo že naveličala. Kuhajta za sebe, kavo pijta sama brez nje,,, skratka kot da je ni.

No je pa vse odvisno a je njena bajta na koga je napisana .... uglavnem ignorirajta jo. Pa tablete ji skrijta, če kakšne jemlje, se ji bo utrgal pa bo dala mir. NEbo druge kod da vaju prosi za tablete, bo hitro prijazna.

LP

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Karkoli narediš se drži predvsem načela, da se moraš držati s svojo ženo. Ljudje so prebrisani in tudi če so stari, hudobni, niso butasti. Po mojem vaju bo najedala tam, kjer bo računala, da bo en obupal in se spravil nad drugega.
10.000€, pa kaj je to proti miru?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:Da ne bo bližnji župnik kasiral...
evil.gif
Ali pa še slabše, da ne bo oporoke in se bo žlahta na zapuščinski skregala med sabo in bo vsak hotel imeti vsaj nujni delež. Pravzaprav jim to verjetno tako ali tako pripada kljub oporoki. Sicer pa je to že druga tema.
Vsekakor še enkrat premislita svojo odločitev in poskusita dobiti neke pravne garancije, ki jamčijo vajin vložek. Odselita se pa kljub temu lahko in počakata, da se situacija spremeni. Dvomim pa, da se bo gospa poboljšala. Čudni postanemo na starost... Gledam mojo teto, ki načeloma deluje čisto normalna ženska, ampak je še vsako odgnala, ki jo je sin pripeljal domov. Tako ima sedaj nekaj nezakonskih otrok in je sam pri > 50 letih. Težke reči so to, čeprav na daleč smešne.

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Rešitev je samo ena: spokaj kufre in pejt živet stran.

Jasno je, da čarovnica ne ve kaj dela, ampak zaradi tega nima NIHČE pravice uničevati tvojega življenja in tvoje družine. Druge rešitve ni.

Kaj pa boš, misliš, da boš na tem svetu našel dohtarja, ki bo podpisal, da je opravilno nesposobna in jo čez vrsto spravil v dom - malo morgen... Misliš, da se boš lepo zmenil z njo, da bo šla v dom? Ali pa da se bo začela normalno obnašat, če že morate živet v isti bajti? Ja valda
smirk-1.gif

Stara vešča lahko živi še sto let, na koncu boš ti ravno toliko nor kot ona, pa še brez familije boš ostal. Sem vse to že videl, in ti tudi povem, da se je vleklo 20 let skupaj.
rolleyes-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
evil.gif
upaj da bo zima nadležna z alergijami,

predvsem pazita da njeno teženje ne bo skregalo vaju dva! Tako da se na to temo pošteno pogovorita.

Ostalo pa...osebno bi se odločil za ignoriranje...pa boš videl kdo bo dlje zdržal.

Glede kraje...ne vem, mogoče je že demantna...in kot taka je sposobna marsičesa..seveda bo trdila da ni res, ker se itak en bo spomnila...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
ni druge opcije kot ignor ali odeslitev. če ignor ne pali, si preračunaj kaj ti več pomeni: 10k€ ali familija