kako ste zadovoljni s svojim zobozdravnikom?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Bela plomba doplačilo 20€. Preden grem se naročim. Nazadnje sem bil naročen ob 16.00, na vrsto sem prišel ob 16.11. Torej 11 minut. Je pa res, da grem vsaki dve leti enkrat (Tok, tok, tok).

Smile

Pripravnik
10. sep 2007
67
0
6
ko sem bla mala sem mela grozno zobozdravnico. skoz je govorila potrpi miška ali pa samo še malo zlato. kr neki. tko se mi je zamerla, pa še občutka ni mela. potem takoj, ko sem mogla sem šla privat in od takrat mi ni blo več grozno jit k zobozdravniku. in nato je splet okolišin nanesu tko da k temu nisem mogla več hodit, ker sem se preselila. in potem sem ostala še brez službe in spet je bil dober tisti stari zobozdravnik. problem je v tem, da vedno ko imam zobarja je vedno drug. pred tem, ki ga imam sedaj je bila ena grozna zobarca... vrtala je in vrtala mene pa bolelo za znoret...in sem jo dvakrat kar pirjela za roko...kok je popizdla. jaz pa tud.
smile-1.gif

ne vem kaj botruje ampak vsi odhajajo. sedaj imam enega tipa od tamo dole.... in sem mu že povedala, da brez injekcije mi ne bo vrtal.
bomo vidl kako bo 3.januarja ko imam zobarja. spet se ga kar mal bojim.

privat je najbolj zakon, sam kaj ko so kar dragi. itak pa si človek misli...komu in zakaj plačujem zdravstveno zavarovanje? potem pa vsepovsod iščemo privat zdravnike ali zobozdravnike.... ampak, ko gre za naše zdravje, potem to ni več vprašanje. zdravje je vseeno naš zaklad.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Zadovoljen sem se kar, samo itak hodim k 3 ali 4im. Placam pa nic, cakam nic. Samo so poznanstva.

Pa se nekaj, vsak clovek (zavarovan) ima na leto 50EUR na razpolago, oziroma toliko dobi vsak zobozdravnik za enega pacienta. Tako da to kar pridno koristite, ampak sprotno, ker se denar ne sesteva (recimo da sedaj 5 let nebi hodil ker bos potem novo protezo rabil...). Ce se bo pa zobozdravnik delal da nic neve o tem, potem veste koliko je posten (nekateri to namrec prikrivajo in kasirajo).

LP

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Bela plomba doplačilo 20€. Preden grem se naročim. Nazadnje sem bil naročen ob 16.00, na vrsto sem prišel ob 16.11. Torej 11 minut. Je pa res, da grem vsaki dve leti enkrat (Tok, tok, tok).

potem gre za koncesijo, doplacas pa samo belo plombo?

to koliko cakate sem mislil, da ce se narocis danes prides na vrsto cez 1 mesec, dva? to da ce je zadeva privat je ponavadi zadeva resena v enem tednu, ampak 80 eur dat za eno plombo?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Kaj pa vem za kaj se gre. Na vratih piše Privatna zobna ordinacija Tatalovič. Če je pa koncesijska pa pojma nimam. Verjetno že.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Jaz sem s svojim zobozdravnikom prav zares zadovoljna. Je sicer privatnik, ampak delno dela tudi na koncesijo, tako da kot študentka svojih storitev ne plačujem. Čakalna doba za običajne storitve je nekje mesec do mesec pa pol, če je kakršna koli kriza, te vzame takoj. Če si občutljiv, ti da takoj kaj proti bolečinskega, vse se da zmenit z njim glede dnevov, ur kdaj pač lahko prideš.
In konec koncev, meni je naredil nekaj kar šteje pod estetiko, ni mi računal nič, opravil pa je tako dobr, da sem bila še sama presenečena, ko sem pogledala "izdelek" in niti drugi ne opazijo, da je karkoli popravljenega.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Jaz sem s svojim zobozdravnikom prav zares zadovoljna. Je sicer privatnik, ampak delno dela tudi na koncesijo, tako da kot študentka svojih storitev ne plačujem. Čakalna doba za običajne storitve je nekje mesec do mesec pa pol, če je kakršna koli kriza, te vzame takoj. Če si občutljiv, ti da takoj kaj proti bolečinskega, vse se da zmenit z njim glede dnevov, ur kdaj pač lahko prideš.
In konec koncev, meni je naredil nekaj kar šteje pod estetiko, ni mi računal nič, opravil pa je tako dobr, da sem bila še sama presenečena, ko sem pogledala "izdelek" in niti drugi ne opazijo, da je karkoli popravljenega.

Kvecjem se menis z sestro, kdaj lahko prides
tongue-1.gif

Sestra ima narocanje nacez, ne zobar.

LP

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
vem vem, ampak verjemi da te dva sodelujeta tako kot sestra in zobar morata sodelovati. Glede naročanja, ko je moja mati hodila (imela ornk rihtanje zob) si je sama lahko izbrala dneve, kdaj bo prišla, tako jih je zobar rekel, pač samo da naj pove sestri, da napiše v računalnik datum in uro.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Strojček za vpisovanje zmenkov je res sestra, kako je ta strojček programiran, je pa bolj ali manj zraslo na zelniku zdravnika.
(Tako zelo naivni pa spet nismo.
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Moja zobarca me do sedaj ni še nikoli razočarala, vedno mi na kartonče pritisne čebelico.
smile-1.gif
Se pa poznava, zato mi usluge, ki bi mi jih morala računat opravi brezplačno. Se mi pa zdi da ima koncesijo, za otroke, al kako že.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz imam istega zobozdravnika že od malega, pa čeprav ga nekateri kritizirajo, meni še kar ustreza. Večjih problemov z zobmni, razen v enem primeru, še nisem imela. Obiščem ga na vsake pol leta za kontrolo, drugače pa nimam nobenih problemov z njim.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
ksz ....

ali je lasersko popravilo ze v uporabi? ce je to v sloveniji se priporocam. ker mene pri celotni zadevi najbolj ziritira prav zvok vrtalke. tako da ko se KONCNO vrtalka dotakne zoba sem ze ves ziritiran v pricakovanju najhujsega. in to vse prav zaradi zvoka.....

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
ksz ....

ali je lasersko popravilo ze v uporabi? ce je to v sloveniji se priporocam. ker mene pri celotni zadevi najbolj ziritira prav zvok vrtalke. tako da ko se KONCNO vrtalka dotakne zoba sem ze ves ziritiran v pricakovanju najhujsega. in to vse prav zaradi zvoka.....

Sva ze dva. Jaz sem ko mali otrok, zobarca mora steti do 3, potem malo pavze pa tako naprej, dokler ne zvrta do konca
bonk.gif

Ko pa konca z menoj, pa mora sestra celo z brisaco obrisati stol, ker toliko znoja pustim tam
bonk.gif

Res sramota
uf-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Zadnje leto hodim k privatniku, ker sem morala pri svoji zobarci vedno po nekaj ur čakat na vrsto (sicer sem res prek vrste pršla, ampak ko se je enkrat zgodilo, da sem več kot 5 ur čakala v čakalnici, sem mela vsega dost), brez injekcij (mam zlo nizek prag bolečine), da sem bla še cel dan kot povožen cucek...zdej sicer res plačujem (odvisno od storitve), ampak je odnos super profesionalen, vedno me sprašuje, če me kaj boli, me opozori, če bo kej bolel...uglavnem, špica. Sicer je tut nekaj za čakat, če ni nujna zadeva (2-3 tedne, odvisno od sezone), drgač se pa zdej, ko mi pedena ene zadeve, vidva približno enkrat na mesec. In po vseh teh letih mi končno ni gadno it zobarju
smile-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz imam sedaj privat (pa ne bi bilo tako, če me ne bi na Kotnikovi zaje*ali). Hodim k Bergmanovi v Kosezah in mi vse naredi tako kot je treba. Injekcija je samo prvič, ko se zob odpre, potem pa ona dela to s takim občutkom, da ne rabiš lokalne. Cena je pa konkretna, hodim pa na dva tedna, ker imam sedaj na zobovju pravi polom. Je pa cena seveda odvisna od tega, kaj dejansko dela, kakšne polnitve so seveda 40-50 EUR (1. molar), lokalna 10 EUR, vmesna simple zdravljenja pa 10-20 EUR. Sicer je res draga, samo sedaj raje plačam, kot pa da mi kakšni pocarji uničijo še tisto, kar imam celega. Nekako nisem imela sreče z zobarjem, kljub temu, da smo se osebno poznali.

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Hmm,moja zobozdravnica.....sem še kar zadovoljna z njo,itak me pa zadnjih 12 let zobozdravniki le gledajo po ustih,ker ni bilo potrebno nič popravljati. *trk trk*

Moram pa iti ven dat 4 modrostne zobe (operacija)....in se bojim,kljub temu,da mi VSAKIČ o tem predava.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Zdravo!
Da malo oživim temo
smile-1.gif

Zanima me kateri zobozdravniki uporabljajo laser in imajo koncesijo, v Ljubljani ali okolici?
Hvala!