Kako si potemniti lase

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Prave barve že v štartu odpadejo.
Najrajš bi videl, da če obstaja kaj takšnega, da si med pranjem glave daš gor, kot neke vrste šampon, seveda tudi po razumni ceni.

Kaj pa dejansko obstaja in da je tudi enostavna uporaba?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Včasih so se neke namenske barvne pene dobile..

Livia Color

livia_70262_72dpi_171H_171W.jpg

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Imaš sicer tiste šampone, ki so v takih škatlah kot barve, ampak to je zelo nepraktično pa še drago je, da bi si non stop to kupoval. Jaz uporabljam tale šampon 2x na teden. Ga imam že od konca avgusta pa ga je za vsaj še enkrat toliko (s tem, da imam zeloooo dolge lase). Barva ne bledi, narastek ni zelo opazen pa še mehke lase naredi (kar tebi verjetno ni prioriteta
grin1.gif
).

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Joj super, js grem lih nazaj na črno... mam naravno rjave lase, kostanj barva. A če naročim ta šampon črne barve, se bojo lasje POBARVALI, OBARVALI na res deep črno al bojo sam spremenil za en odtenk temnejše?

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Ne, ni to nadomestek za barvo. Samo osvežilec. Ne boš zdaj prav črna črna, mogoče bo barva samo malo globja in enakomerna. Če želiš biti črna, se pobarvaj
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To je to:).
A si vidla to v kaki fizični trgovini?

HVALALA:)!!!

edit: sem že našel fizično poslovalnico. Nove fužine 49, Lj. Mi je dost blizu:)

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ Anamarija; ne barvat se pa nočem... Sem že bila črna in vem, kakšen križ je ko se hočeš črne znebit - sem rabila skoraj tri leta da se je izprala in izstrigla ta barva, tako da never again... Ostajam kar pri svojih raje
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Testiran tale šampon.
1x na teden po 20min. Razlike ni opazil nihče. Punci sem rekel, če je kej drugače na men pa ni nič opazla:)
Men osebno se zdi, da se za eno malenkost pozna. Tole flaško bom ponucal pol bom pa še videl.
Težko rečem, če priporočam ali ne:)