Kako se sproščate?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dandanes živimo v hitrem in stresnem svetu, kjer smo ves čas na trnih. Stres in hiter tempo življenja nas uničujeta ves čas. Zato me zanima, kaj vas najbolj sprosti? Na to idejo me je napeljal dekca, ki ga citiram:

Citat:

Mogoče bi bilo za začetek še najbolš, da se jutri zjutraj napokaš v avto, vzameš 50€, mobitel pustiš doma in se zategneš do Bohinjskega jezera. Tam parkiraj pri hotelu, pojdi do slapa Savice, dol se vsedi za pol ure, potem pa nadaljuj pot dol do Ribčevega laza, pa po severni strani Bohinjskega jezera prek mostu do kake restavracije, kjer se fino podpreš s kakim priljubljenim kosilom, potem pa spet lagano ob jezeru do avta. Vmes poslušaj ptičke, ki se ravno s polno paro ženijo, žuborenje vode pod mostom, poslušaj in poskusi ujeti s pogledom pljusk postrvi, ki skoæi iz jezera za nad gladino letečo mušico in opazuj brsteče svetlozelene nastavke bukovih vejic... Ma to je vredno več kot sto dohtarjev in EKG.jev.
Pa SAM pojdi - za duševni mir v naravi doseči ne rabiš motečih elementov. En dan bodo že zdržali brez tebe.

Sicer se je tip verjetno s temi pretiravanji zajebaval, je pa lepo napisal. A naredi kdo kdaj tak podvig? Se mi zdi, da človek kar težko shaja, če se vsaj enkrat na teden ne znori/sprosti kje. Kaj menite?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dekca ni čisto nič pretiraval. Šport pa sveži zrak v mirnem okolju delata čudeže.

Recimo kaki dvodnevna ali pa celo trodnevna visokogorska hribolazenja so krasna sprostitev.
cheer.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Se mi ni treba kaj preveč sproščat, služba mi je sprostitev, zraven tega pa imam hobijev še in še, tako da mi zmanjka časa za vse.
rolleyes-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
najbolj me sprošča kolesarjenje....

Pod to bi se jaz podpisal tudi....pa še dodal to: jekleni konjički in vse kaj je povezano z njimi

...in to je moj šiht, da ne bom res kak vrtnar, joga inštruktor,...
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.060
10.568
113
Torej si ti njihova duhovna hrana
grin1.gif

Prav uživaš v tem.

Ja no, iste ptice v jati letijo
evil.gif

@klošar: Zaprem oči, padem not in pridem k sebi čez toliko časa, kot sem si prej rekel, da bom 'počival'
smile-1.gif

Tako sem se tudi na punkcijo pripravil, brez problema
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jz jim pomagam da pridejo do višjega duhovnega zavedanja. če dobro pogledaš, bi oni morali biti meni hvaležni da jim !!brezplačno!! pomagam do boljše duhovne rasti
cheer.gif

ampak revčki kot so, so popolnoma nehvaležni
rolleyes-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz se največkrat sproščam tako, da se usedem v avto, si noter naštimam svojo najljubšo muziko in se odpeljem v neznano .. brez cilja
tongue-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz se ne sproščam zadnje čase...Moj luksuz je kopel, pa urco interneta in to je to.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mene nacrtno sproscanje dela zivcno, kot pravi tud moj lover...

Drugac pa sprosca me naslednje; da se zbudim brez budilke, sama v bajti, da grem lahko samo v hotkah in modrcku skuhat kavo, oblecem majcko, kavo nesem na balkon ali dol na vrt, prizgem cik, okusam kavo in uzivam v blazenem miru.
Na splosno me pa sprosca brezskrbno spanje.
Pa nekak tud zivljenje brez problemov me sprosca, dober seks, pijaca, frendi ki se znajo zayebavat, plavanje v morju, crkljanje z drago osebo...