Dandanes živimo v hitrem in stresnem svetu, kjer smo ves čas na trnih. Stres in hiter tempo življenja nas uničujeta ves čas. Zato me zanima, kaj vas najbolj sprosti? Na to idejo me je napeljal dekca, ki ga citiram:
Sicer se je tip verjetno s temi pretiravanji zajebaval, je pa lepo napisal. A naredi kdo kdaj tak podvig? Se mi zdi, da človek kar težko shaja, če se vsaj enkrat na teden ne znori/sprosti kje. Kaj menite?
Citat:
Mogoče bi bilo za začetek še najbolš, da se jutri zjutraj napokaš v avto, vzameš 50€, mobitel pustiš doma in se zategneš do Bohinjskega jezera. Tam parkiraj pri hotelu, pojdi do slapa Savice, dol se vsedi za pol ure, potem pa nadaljuj pot dol do Ribčevega laza, pa po severni strani Bohinjskega jezera prek mostu do kake restavracije, kjer se fino podpreš s kakim priljubljenim kosilom, potem pa spet lagano ob jezeru do avta. Vmes poslušaj ptičke, ki se ravno s polno paro ženijo, žuborenje vode pod mostom, poslušaj in poskusi ujeti s pogledom pljusk postrvi, ki skoæi iz jezera za nad gladino letečo mušico in opazuj brsteče svetlozelene nastavke bukovih vejic... Ma to je vredno več kot sto dohtarjev in EKG.jev.
Pa SAM pojdi - za duševni mir v naravi doseči ne rabiš motečih elementov. En dan bodo že zdržali brez tebe.
Sicer se je tip verjetno s temi pretiravanji zajebaval, je pa lepo napisal. A naredi kdo kdaj tak podvig? Se mi zdi, da človek kar težko shaja, če se vsaj enkrat na teden ne znori/sprosti kje. Kaj menite?