Kako se naredi avatar (saj se tko reče, ane?)?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Čist sem out v teh stvareh (oz. nikol nisem bla in)
redface-1.gif

Bi si pa dala eno slikco spodaj, tako kot mate drugi. Pa še podvprašanje: zakaj služijo alti oz. zakaj si jih podarjate oz. trgujete z njimi? Sorry, če se bo kdo zgražal........
uf-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Z avatarji se ne trguje. Ponavadi se uporabljajo za lažjo prepoznavnost nicka.
Kaj pa bi ti imela za avatar?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Z avatarji se ne trguje. Ponavadi se uporabljajo za lažjo prepoznavnost nicka.
Kaj pa bi ti imela za avatar?

Ne, nisi dobro prebral, alterje si podarjate, pa ne vem, zakaj. Za avatar bi si pa najdla kakšno slikico. Ali to naredite administratorji?
cool-1.gif

Drugače bi pa predlagala, da se naredi tle gor neke vrste "kotiček za starejše",
smirk-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ja, ta druga mi je kar všeč (boh ne daj ta prvo), mam še eno na zalogi v svojem albumu, bom probala prilepit...
cheer.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
get a room U2

Ma, tole sploh ni zate, ker si mal prestara. To je bil stavek v Zagrebu, ko se je skupina U2 po koncertu pozabavala s skupino mlajših deklet (menda veš, kaj so delali
redface-1.gif
), pa so vsaki, ki jim je bla všeč, rekli: get a rooom U2 (prevod, zate, ki ne znaš ingliški): pojdi v sobo, v kateri je skupina U2
Upam, da zdaj razumeš? Kaj pa pomeni MILF, pa ne vem, samo po mojem je napaka, moralo bi pisat MILK (mleko) ... ne vem, no ...
Avatar ti pa lahko major pomaga prpopat ...

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik noker pravi:

Kaj pa pomeni MILF, pa ne vem, samo po mojem je napaka, moralo bi pisat MILK (mleko) ... ne vem, no ...

[/QUOTE]
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
get a room U2

Ma, tole sploh ni zate, ker si mal prestara. To je bil stavek v Zagrebu, ko se je skupina U2 po koncertu pozabavala s skupino mlajših deklet (menda veš, kaj so delali
redface-1.gif
), pa so vsaki, ki jim je bla všeč, rekli: get a rooom U2 (prevod, zate, ki ne znaš ingliški): pojdi v sobo, v kateri je skupina U2
Upam, da zdaj razumeš? Kaj pa pomeni MILF, pa ne vem, samo po mojem je napaka, moralo bi pisat MILK (mleko) ... ne vem, no ...
Avatar ti pa lahko major pomaga prpopat ...

Posluš, sinko, res, da sem mal stara, sem pa zato večplastna.
cheer.gif

Pa še to: na tist tvoj mlek se kar sam prklop, stvari namreč stojijo takole:
MILF- mother I 'd like to [censored]
GILF-girl....
Anglešk pa menda ne znam, zato ne zastopim.........
bonk.gif

Po vsem sodeč bi pa tudi ti pasal v tisti moj "kotiček za starejše", hehehe....

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Major je tak, da hitro potegne kako pristno dečvo v offtopic (oz. nakladanje/pogovarjanje, katero nima nič skupnega s naslovom teme). In to sta počeva vidva. Get a room ponavadi pomeni, da se začnita pogovarjati preko zasebnih sporočil (ZS oz. PM).

In jaz sem čisto nedolžna ovčka in nobenemu ne stori nič slabega. Razen ena oseba je, ampak tista ima itak pod imenom to na veliko napisano, tako da, nič bat. beeee
tongue-1.gif

Aja, MILF: Mamica, kateri bi z veseljem dovolil, da mi skače po moškem triglavu. To je pomoje najlepš, kar sm ti lahko `omilil` razlago
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A zdej pa kr naenkrat vse razumeš? Hitro se učiš ... to verjetno naredijo leta, kajne?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Boljš, da ne razmišljaš več v tej smeri, da ne prideš do FILF-a
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Draga Ovca, pa saj znam anglešk, no. Edino za GILF sem malo zamešala generacije, pa me je Klošar hitro razsvetlil. Hvala.
aplauz.gif

A mi bo zdaj v tem tehničnem kotičku končno že kdo povedal:
1. Kako se naredi avatar?
2. Čemu služijo alti?
3. Kaj pomenijo zvezdice pod imenom?
4. Nazivi kot amater, profesionalec, novinar....predpostavljam, da so povezani s številom objav?
5. Kako se naredi anketa?

Oziroma: ali se lahko ta vprašanja dajo v čvek (ki je bolj frekventen), če tu ne bo kdo odgovoril?

Že vnaprej se vam zahvaljujem in vas vdano pozdravljam!
roza.gif

1. Naredi avatar? Verjetno kako se nastavi sliko za avatar. Ali bi ustvarila svojo sliko npr. v slikarju s tipkami?
2. Menjavi avatarjev, podkupovanju osebja ipd.
3. Povprečna ocena s strani uporabnikov. (ne, ne da se pogledati kdo vse je dal €nk€c0)
4. Tako je.
5.
asdasdasdjl.png

Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Oziroma: ali se lahko ta vprašanja dajo v čvek (ki je bolj frekventen), če tu ne bo kdo odgovoril?

Ne.

Hočeš odgovore ali spam frekvenco?

-----
Nastavitve.
https://www.alter.si/tabla/editdisplay.php?Cat=
https://www.alter.si/tabla/editbasic.php?Cat=
https://www.alter.si/tabla/editemail.php?Cat=

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hvala! Imela bi to sliko, ki sem jo dala na čvek, mogoče mi bo tam kdo naredil. Mu podarim nekaj altov (ne vem, kolk so podkupljivi...).LP

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
podkupovanju osebja ipd

ahahahahahaha.
Zdej vem, zakaj drago na Maldive pelješ...
tongue-1.gif

Nč jasn! Ne sledim več.....kdo gre na Maldive? A zdej ne gremo na kruhke, al kaj?
13.gif