... lignji...tisti čisto navadni "na žaru" oziroma lahko tudi polnjeni. Ker tole mi pa ne gre in ste mi zadnje upanje
V zadnjem času sem 4x poskusil pripraviti te "zveri" in to ni to. Vsakič ko jih pripravim so slabši, zato bi prosil za celoten postopek od nakupa naprej.
1x sem jih delal v posodi na steklokeramiki in so bili bolj kot kaj druga kuhani, ker se od njih cedi, tako da ni za nikamor.
1x v pečici polnjene in so bili "za pojest" ne pa top
1x na plinskem webru (rešetki) polnjeni so bili solidni
1x na plinskem webru (rešetki) navadni nič polnjeni. KATASTROFA, ker skoraj še za pojest niso bli
In zdaj nekako nimam več ideje kaj narediti. Tudi marinada se mi nobena ni obnesla tako da bi imeli vsaj približno pravi "gostilniški" okus.
Hvala za nasvete
V zadnjem času sem 4x poskusil pripraviti te "zveri" in to ni to. Vsakič ko jih pripravim so slabši, zato bi prosil za celoten postopek od nakupa naprej.
1x sem jih delal v posodi na steklokeramiki in so bili bolj kot kaj druga kuhani, ker se od njih cedi, tako da ni za nikamor.
1x v pečici polnjene in so bili "za pojest" ne pa top
1x na plinskem webru (rešetki) polnjeni so bili solidni
1x na plinskem webru (rešetki) navadni nič polnjeni. KATASTROFA, ker skoraj še za pojest niso bli
In zdaj nekako nimam več ideje kaj narediti. Tudi marinada se mi nobena ni obnesla tako da bi imeli vsaj približno pravi "gostilniški" okus.
Hvala za nasvete