Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sestra je ''skomponirala'' komad v svojem SE Z530 in ga prenesla na računalnik (.mid) ampak ga noben player noče predvajat, zgleda ni standarden midi fajl.
A druge midije ti predvaja normalno ? Jaz sem imel tezave z Windowsi (okvarjen registry) in ni hotelo predvajat nobenih MIDIjev (s katerimkoli predvajalnikom).
... in ce vsi predvajalniki uporabljajo sintetizator od Windowsov, je to zelo merodajen podatek ... not. Jaz sem ti omenil en potencialen razlog za nedelovanje, ce se ti ne ljubi probat in ga eliminirat iz seznama moznih tezav, pa nic.
Ne deluje ... na pogled je kot malce modificiran MIDI (nadgrajen format ?), danes je bilo prevec alkohola, da bi iz tega izpadlo kaj relevantnega. Jutri oz. pojutrisnjem, ce bo se tema dovolj zanimiva ...
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Sestra je ''skomponirala'' komad v svojem SE Z530 in ga prenesla na računalnik (.mid) ampak ga noben player noče predvajat, zgleda ni standarden midi fajl.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.