Kako policajem dopovedat?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Da serijsko zatemnjena stekla in led dnevne luči ne morejo biti vpisane v homologacijski kartonček, ker to ni predalava ampak je avto tak zapeljal iz tovarne?!?
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
zakaj bi mu moral dopovedat? vzameš listek, pol pa pritožba pa pošlješ ga na disciplinkso, pa prijava za osebno razžalitev , pa ker ti je žalil težko prislužen avto (gejevski sicer, a vseeno je avto)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj bi mu moral dopovedat? vzameš listek, pol pa pritožba pa pošlješ ga na disciplinkso, pa prijava za osebno razžalitev , pa ker ti je žalil težko prislužen avto (gejevski sicer, a vseeno je avto)
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
še to..policaji v povprečju pač niso možganski trusti.. imajo poklicno šolo (komaj spacano) potem spoznavne izpite iz zakonodaje in je na cesti prometnik. Nekako razgledani pač niso. Verjetno zelo podobna liga (kar me je vedno fasciniralo) nad delavci pri tehničnih pregledih, ki vsaki dan xx avtov pregledajo tako in drugače, a vseeno nimajo osnovnega pojma o tehniki in modelih. Pripeljem E500 odpre havbo, pa reče uuuu (poznavalsko) to pa je V6..Presneto bog, hm, ne, je V8. Prav užalil me je in sebe osramotil. Ne vem no, neznanka pač.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

hysterical-1.gif

Sej ponavadi, ko jim omenim, da me naj pač peljejo na izrednega tehničnega če tako verjamejo v svoj prav popustijo po kakšnih 15 minutah prerekanja. Zadnjič sem enemu bedaku celo kazal knjižico z navodili po kateri se lepo vidi da so ledike original ampak si še kar ni dal dopovedati.
bonk.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Naslednjič se ne upiraj, ampak pejdi na izredni tehnični. Potem pa napiši pritožbo nad policistovim delom in jo naslovi na njegovo PP
smile-1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
še to..policaji v povprečju pač niso možganski trusti.. imajo poklicno šolo (komaj spacano) potem spoznavne izpite iz zakonodaje in je na cesti prometnik. Nekako razgledani pač niso.

aja? seveda to verjetno veš ker jih tako veliko poznaš kaj ne. glede na to da tisti ki jih jaz poznam so večinoma že dipl. oz. mag. zanimivo ane. sicer pa, zihr so kupl izobrazbe

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Naslednjič se ne upiraj, ampak pejdi na izredni tehnični.

Še "podkurit ga bi blo treba"; "Glejte, ju3 bom že mel vpisano v homologacijskega! Pa glejte kak sn to lepo s kitom vun potegno,
ko orginal je!"

Na tehničnem pa samo oni nasmešek iz "home alone! 1. Cajt zgubiš to pa je vse.

Meni je htel špegle popipat, ker to niso orginal
hysterical-1.gif
(pa ni blo nic s tega pol)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Cizy, dej povej, za kak avto se gre, da vidim na google slikah, če res tako izstopa "kao styling"
17758-icon_confused.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
valda, prometniki imajo večinoma fax narjen oz. celo magisterij
hysterical-1.gif

Kolega dela v SENP (provida, preverjanje kamijonov itd.), torej je najbrz "prometnik" po definiciji tega foruma. Ima narejen nekaksno policijsko solo (najbrz podobno, kot je bila vcasih vojaska akademija za oficirje - "visja" ali "visoka" ali karkoli pac ze je).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
najprej pogrunti kaj je to :"nekakšna policijska šola"

ker večina nad 30 let starih je lepo iz tacna...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.381
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
valda, prometniki imajo večinoma fax narjen oz. celo magisterij
hysterical-1.gif

Kolega dela v SENP (provida, preverjanje kamijonov itd.), torej je najbrz "prometnik" po definiciji tega foruma. Ima narejen nekaksno policijsko solo (najbrz podobno, kot je bila vcasih vojaska akademija za oficirje - "visja" ali "visoka" ali karkoli pac ze je).

Verjetno ima narejeno višjo policijsko šolo. Torej 6. stopnja izobrazbe. Večina od tam nadaljuje potem na FVV na kotnikovi, saj se lahko vpišejo direktno v 3. letnik pa ene par diferencialnih izpitov morajo narest. Po moji skromni oceni ima faks narejenih med 30 in 40 % splošnih policistov. Seveda pa ga imajo tudi vsi inšpektorji.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.381
113
Ce pristejes se vse inspektorje in tiste v pisarnah bi se znalo zgoditi da si cez 50%

Sicer se osebno na vecino tistih faxov poscijem, itak fax ni dokazilo pameti, policijskega dela se pa na nobenem faxu ne mores naucit.

Ampak take faxe ma folk tud izven policije tko da to velja za celotno populacijo.