Kako pogosto vam pade telefon?

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Sam sem si zadal cilj, da mi do novega leta ne bi več padel na tla, a mi ne bo uspelo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Važn, da ti padeš.
smile-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
Zdravo,

mene pa zanima, kako pogosto vam pade telefon na tla?

Povprečno 1x na leto, od tega sem do sedaj minimalno poškodoval le novega S4, ker je bil brez ovitka. Vedno uporabljam soliden tpu ovitek in glass.
Je pa metanje telefona in tudi drugih stvari po tleh stvar osebnosti. Nekateri okoli mene to dobesedno počnejo vsak dan, tudi večkrat na dan, nekateri izjemoma. Stvar različnega občutka za prostor in gibanje.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
1x na teden
Važn da ga poberm. Mi gre pa na živce, ker mi vedno razpade na prafaktorje.

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Že ko smo pri temu. Ali je boljše imeti TPU ovitek ali etui za samo zaščito telefona?
V mojem primeru se zdi, da je vseeno, saj mi telefon vedno pade na mesto, kjer nima zaščite, to je v spodnjem delu.

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
L930 pade po tleh 1-2x mesečno.

Uporabljam Nillkin Frosted Matte Shield Hard Cover Skin Case, ki je do sedaj rešil še vse padce, ga pa menjam na 2-3 mesece, ker se poznajo posledice poškodb.

Najhujši padec je bil na rob betonskega robnika, z cca 1m višine - brez sledi na aparatu, čeprav je zadel rob na dolgi stranici, med gumboma za foto in izklop, torej na sredini.

Se pa poznajo vsi padci na robovih in vogalih zaščite.

Kupujem po 2,4€ kos, v paketih po 5 kosov, na Aliexpres.

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne štejem, je pa zelooo redko
imam pa vse telefone v gumjastem ovitku, ki pokrije vse robe in je višji od zaslona in kamere.
Dokler so telefoni v moji lasti, ne dobijo nobene praske;)
Raje gledam črno gumo, kot pa obtolčen telefon.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
pride včasih tako, da je telefonski pogovor najlažje zaključiti z dobro odmerjenim metom v steno...

stena ta pristanek telefona dosti stoično prenese. armaturka ali visoki sijaj na kuhijskih elementih dosti manj...
smile-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ne štejem, je pa zelooo redko
imam pa vse telefone v gumjastem ovitku, ki pokrije vse robe in je višji od zaslona in kamere.
Dokler so telefoni v moji lasti, ne dobijo nobene praske;)
Raje gledam črno gumo, kot pa obtolčen telefon.

x2
zmaga.gif