Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
...ki je trenutno pobarvan temno rjavo, rad bi pa pobarval na snežno belo. Sem kupil Belinka exterior belo barvo, pa se po 3 nanosih še vedno vidi, da je bila podlaga lesa temno rjava
ja obstaja tut temeljna barva za les. najbolje je če bi prej les pobrusil. se mi pa zdi da obstaja barva ki je bolj močna tako da prekrije. samo nevem kako se bo to obneslo da se nebosta barvi sedaj tepli ker je že druga gor. tako da poglej na kakšni osnovi je.
obstojao barve (pa žal ne vem imena oz. nazivov) ki se vpijejo v les (te predvidevam da uporabljaš ti) in take ki naredijo na lesu sloj (kot bi barval kovino - prekrivne?)....in če hočeš zakriti vpito temnorjavo barvo boš na vsak način moral uporabit prekrivne.
Vseeno je brušenje najboljša varjanta, ker s tem se tudi zazihraš, da se ti barva ne bo začela luščit. Sicer pa temeljna najprej, pa ne je preveč redčit, da ti rjava skozi ne udari
Ne kompliciraj. Kupi hitrosušečo barvo za les in kovino. Sprobaj na enem delu če vredu prijemlje pa je.
Jaz sem tako prebarval pa je že 5 let enake barve.
Že res, ampak on ima pa oroginal barvo, plus sedanje tri nanose, potem pa še en ali dva nanosa, da mu lepo prime, po toliko plasteh pa v toplem vremenu že rado razpoka
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.