Kako odstranit povezavo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Imam win7, klasično pc kišto in sem želel preko usb wi-fi adapterja si naredit wi-fi omrežje.
Naredil sem po navodilih in za trenutek s telefonom tudi videl wi-fi omrežje. Potem pa ne vem ali sem jaz kaj kliknil ali se je samo kaj dodadlo/spremenilo.
Sedaj bilo kaj kliknem mi telefon nič ne najde.
Hotel sem štartati vse od začetka pa glejga zlomka. Ne morem/neznam zbrisat te wi-fi povezave. Zbrisal driverje za wi-fi dongel, vštekal v drug usb port, kreiarl novo povezavo... skratka ni dani. Ampak men še vedno ko vtaknem dongel samodejno najde na začetku ustavrejno povezavo.

Povezavo št.1 sem jaz ustvaril. Povezava št.2 pa se je pojavila kar sama in po mojem me ta druga zeza

crazy1.gif

Kako izbrisat te wi-fi povezave in štartat z nule???
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem dal napačno slikco. Disable ne pomaga, ker ko ponovno hočm kreirat si zapomne vse od prej.
Delete pa je zamrznjen.
Sedaj sem rešil kar z enim programom. Sam očitno je še v hardweru težava. Ker enkrat najde, naslednjo sekundo že več. Se poveže pa ne morem surfat pa take fore:(

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
697
113
Meni je tudi dodalo ta dodatni microsoftov virtualni wifi adapter in ga tudi ne morem izbrisat. Vsaj disablam ga lahko
rolleyes-1.gif

Če pa grem pod device manager in ga tam odstranim, mi ga čez 5s spet najde kot novo strojno opremo...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pa sta prepričana, da je ta adapter izvor težav?

To je sicer del Windows 7. (google pove več)