Hja, to je pa že čisto druga tema.
Tako na hitro sem pogledal tvojo stran - poskusi narediti tako, da bodo vse strani videti podobno po strukturi. Meni mora biti vedno na istem mestu in zgledati podobno.
Zelo neobičajno je, da je naslov strani hkrati tudi link, ki pelje nekam popolnoma drugam (na forum).
Verjamem, da zgleda zanimivo, ampak števec obiskov je res nepotrebna stvar na strani. Pomisli, stran je narejena za obiskovalce, katerih niti ne zanima koliko obiskov si imel. Spremljanje statistike spletne strani se da rešiti na ogromno drugih, boljših načinov.
Malo me je zmotilo tudi to, da tekst poteka od levega do desnega roba ekrana. Morda na manjših monitorjih to zgleda nemoteče, na večjih pa je treba skoraj glavo obračati, da vse prebereš.
Strani, ki so prazne raje "skrij". Obiskovalci, ki naletijo na njih dobijo občutek kot da nekaj manjka. In še res je.
Pa če sem še ekstra kritičen - poleg mnogih vrst delitev pisav, je ena najpomembnejših delitev na tiste, ki so namenjene tiskanju na papir in tiste, ki so namenjene prikazu na ekranu. Ker tiskalnik lahko natisne veliko bolj natančno, kot lahko prikaže monitor, so lahko fonti, ki jih uporabiš bolj kompleksni. Črke imajo repke itd. Za ekran pa morajo biti bolj preproste, zato da se jih da lažje brati. Kot primer si poglej prav tole stran. Pisave na tej strani so iz družine Arial, Verdana in Tahoma, na tvoji strani pa je pisava Times New Roman.
Eh, zdaj sem pa že malo preveč zakompliciral...
lp