kako narediti bljižnico wm2003 (dlančnik)

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
problem je sledeč

na today screen-u imam bljižnice od miomap in igo rad bi ba spravil gor še tomtom,
,ker drugače moram v explorer - najti mapo ki je na kartici in pol štartat iz mape.
jaz bi pa rad naredil bljižnico ki bi jo spravil v programe ali celo na today screen

kako bi to izvedel ali rabim kak program zdaj imam pocket mechanic z njim se pa po moje ne da ali pač?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Obstaja neka "kmečka" varianta, kako to lahko nardiš. Poišči v windows mapi mapo z bližnjicami programov, iz nje si eno bližnjico pošlji na računalnik, jo odpri s text editorjem in v njej spremeni pot do željenega programa. Nato bližnjico preimenuj, jo pošlji na dlančnik in skopiraj nazaj v tisto mapo z blinjicami programov. Na ta način lahko dodaš bližnjice v mapo programi brez dodatnih aplikacij.

Če pa želiš bližnjice na today screenu, si pa poglej program SPB Plus...

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Saj, ko prvič začeneš TT se ti naredi bližnjica v start meniju a ne ?
Potem pa od tam štartaš zadevo. No, če se pa po ponovnem vklopu tam zbriše ne vem, lahko si jo pa daš za zmeraj v start meni.
Kolk je meni znano se dobi dodatek za TT, ki ti ikono postavi na Today screen.
Če se ne motim se imenuje: tttoday. Vem, da ko sem jaz imel TT6 naložen na dlančniku mi je lepo bil prikazan TT logo.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
jaz imam tak tomtom z pašnika tko da se sploh ne inštalira v pda ampak dela 100% iz kartice

in to me moti da moram direkt v mapo in štartat ikono da se štarta program

bom probal s tem spb plus ,al kaj je že?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Ma ta program spb Pocket ... itd je prva liga, ampak ne boš menda zaradi ene kur***e ikone nameščal tega programa !?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Saj s tisto mojo metodo, kako narediti bližnjico, jo lahko postaviš kamorkoli.... tudi v start meni. Le v pravo mapo jo je treba skopirati. Malce prebrskaj po windows mapi... saj so imena relativno logična. Ko pa vsebino vidiš, boš pa takoj vedel, katera mapa je start meni...

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
sem ga že namestil pa tud dol dal
je super prav enostavno se da delat bljižnice ipd..

ampak sem ga dal dol, ker mi zgoraj naredi neko črto na ekranu in tudi opcija zavrti ekran ne dela
pa še mislim da manj tega programja boljš dela pda nebi rad preveč zapacal sistema
bom probal še na kak drug način spravit to ikono na today screen
če ne se bom pa sprijaznil z iskanjem po mapah
cool-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Lahko pa si jo daš v start meni :
poišči zagonski fajl za TT podrži na njem palčko nato COPY.
Greš v mapo Windows in poiščeš mapo START MENI in tam podržiš palčko ter izbereš PASTE.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:

Priklopi na računalnik, preko windows explorerja poišči program na kartici, naredi bližnico, nesi v željeno mapo...

bravo sploh mi ni jasno kako se nisem sam to spomnil
hysterical-1.gif

naredil sem pa preko activesync ker samo preko cardriderja ne prepozna bljižnice

hvala

5

lp

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ni panike
grin1.gif

Sem imel pred dnevi isti problem... sem iskal po menijih "create shortcut", nikjer... pa sem imel ravno na računalo priklopljenega, pa se mi reeees ni dali ukvarjat, pa tapkat po zaslonu. Simpl je tanartabulše
smile-1.gif

Ha, namizje... to sem pa spregledal, jst sem rabil spravit sam do programov...

Nazadnje urejeno:

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
@maggio

Pošlji mi na ZS tvoj mail, morda ti pa jaz lahko spravim bližnjico za TT na Todaj Screen.
priden.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Seveda, takšen nasvet bi bil lahko vreden 30 Altov.
grims-1.gif

Načeloma greš pa v > start > settings > today > items in če je tam, daš samo kljukico pa je.
Mene bolj zanima ga je ni tam.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Kakor sem jaz bral in iskal, tega ni možno narediti na roke. Vedno je potrebno uporabiti nek 3rd party progie.