Kako najdi želvi, ki sta ušle (Search & Rescue)

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Čisto resno sprašujem
No brat je imel 3 želve (Rambo, Svetlano, Bajagio) in jih je nesel ven v ribnik.... grem čez 4 ure tja, da jih dam čez noč notr... in jih ni
frown-1.gif

Bajagija sem našel ujetega med mreži Rambo in Svetlano pa sta na svobodi.
BTW rojena v ujetništvu
Bajgija sem dal povohat psici in je veselo iskala in za foro sem Bajagija pustil v travi, če ga bo res našla in ga je... in ga je 10 minut veselo nosila v gobcu
crazy1.gif
želva je brez poškodb!

No a imate kakšen nasvet kako naj jih najdem na 1000 kv m velikem travniku z grmi in potokom (pregledal vsak cm in skoraj izgubil čevelj v močvari)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pusti nekje se dol dajeta v grmaovju bosta že prišla pol nazaj ne moti ju!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kak veš, da nista v ribniku? Se vidi skozi? Si ga celega prerešetal z mrežo? Želve se tudi v blato zakopajo (čeprav ne vem, zakaj bi to sredi poletja naredile).

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Ma vsak mm ribnika sem preiskal s pletilko do globine 10 cm (spodaj je sicer una mreža za fasade taka oranžna) je velik cca 3x4m je stara mama prišla dol pa je rekla če mine iščem k sem se zadru naj se ne premika
grin1.gif
pa vse v radiusu 10m sem preiskal vsak cm travnika.
Puf in jih ni.
A kdo koliko imajo navišjo hitrost
confused-1.gif
ker meni se zdijo kar hitre.
Bom poslikal jutri

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A eden izmed ubežnikov slučajno izgleda takole??

1171199-Rambo-Penticton.jpg

Če ja, potem ti lahko sporočim da sem ga videl danes zjutraj pri nekem gozdu, ko je priletel črn velik helikopter brez oznak in ga je odpeljal, zelo se jim je mudilo.

A lahko še opišeš Svetlano? Višina, teža, izgled...?

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Zdaj pa samo še prosi, da ne naredi komu kaj boš še visoko kazen plačeval ker nisi imel pripetih.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Stvar je jasna. Svetlano so ugrabili, ker so mislili, da je to Ceca (Svetlana Ražnjatoviæ) in ona ima veliko denarja. Ko so ugrabitelji podrobno pregledali plen, so ugotovili, da za želvo pa ne bodo dobili odkupnine in se jo hočejo znebiti, da zabrišejo sledi. Ker je Rambo seveda vreden svojega imena, je šel rešit svojo skrivno ljubezen (Bajagija nima rada, ker je egoist). Verjetno so že v Afganistanu ali Severni Koreji.

on: upam, da jih boš našel. Obveščaj nas.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Rambo ima itak izkušnje s pobegi sem videl vse njegove filme ko sem hodil še v OŠ
tongue-1.gif

Svetlano je pa pač izkoristil šanso in šel za njim v džunglo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mislim, da si nas malo nategnil. Za pobeg čez takšno ograjo so morali biti vsaj Rambo, McGyver in Ranger.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
važno, da je rambo pobegnil, je že povlekel čez še ostala dva.

tole je pa res za DPMŽ
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
pa sej, kje sploh vidite ribnik? to je ena luža, pa en polivinil okol... to je pomoje slika, ko so ga še delali...