Kako najceneje poslati paket v anglijo?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Imam za poslati paket mer cca. 20x10x10cm, teže 150g v Anglijo.

Ne vem, če lahko pošljem preko navadne pošte, ker naj bi (tako mi pravi prejemnik) pošta v angliji štrajkala in zato ne vem, če bo paket dostavljen (prejemnik me je že obvestil, da mi recimo ne more poslati nazaj po navadni pošti ampak po TNT, ravno zaradi štrajka).

Karkoli gledam po netu (TNT, DPD, itd..) vse pride 60 eur in več
bonk.gif

Ker se gre za servis neke zadeve, ki stane nova cca. 120 eur, se mi res ne daje cca. 90 eur za potne stroške v obe smeri... ima kdo idejo, če se pošta dostavlja v angliji? Ker če pošljem kot navaden paket, je stroška vsega 11 eur, kar mi je sprejemljivo.

hvala za pomoč

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz sem poslal likalno postajo Tefal GV7500, ki ima okoli 6 kg gor z GLSom pa je bila cena mislim da 32 EUR (dopuščam odstopanje parih EUR tako v plus kot v minus), pa to je bilo lani. Sem dobil nedelujočo peglo prek eBaya, pa sem poslal nazaj - prodajalec je refundiral stroške pošiljanja do 25 EUR in mislim da me je na koncu stalo še 7 EUR iz mojega žepa. Tako da ne vem od kod tebi za tako malo zadevico 60+ EUR. Moram pa reči ja, da sem takrat klical FedEX, UPS in podobne pa so bili dragi kot [censored] (tudi več kot 100 EUR). Tko da probaj GLS.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Bom skočil še do gls.

@Clio15: gre se za garancijsko popravilo pa ne bi rad, da sedaj 2 meseca leži nekje na UK pošti, vmes pa poteče garancija..

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Pozanimej se če kdo pozna od kolegov kakšnega voznika, ki vozi relacija anglija slovenija in ti nej odda na pošto v UK..elegantno pa poceni
smirk-1.gif