Kako ji povedat?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Torej nekaj me zanima.

Kako povedat zenski pac da ne gre vec,da jo nimas vec rd?Skupaj sva 1 leto pa pol.In do nje prakticno ne cutim nicesar vec.Mi je pa res skoda punce k je taka da jo lahko samo isces...prjazna,lustna pa se rada me ma ful.In se mal bojim kako bo reagirala.

Ker ko sva se enkrat skregala je bla cist na tleh,baje je tud na samomor pomisnla (njena mt povedala
stupid-1.gif
)

Vem da ste tuki na alterju sami experti glede tega
wink-1.gif
,pa prosim ce kdo pove kaj bi blo najbols.Ker se mi zdi trapasto vztrajati z njo ce jo pac nimam vec rad.

Hvala

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jebiga, se zgodi. Tukaj nimaš kaj....Če si prepričan, da ne bo šlo je bolje, da jo pustiš, kot da jo "mučiš" in ji daješ lažno upanje in nisi pri stvari. Zna se zgodit, da jo tud prevaraš vmes itd... Verjetno bo tudi mislila, da si spoznal kakšno drugo. Ampak če jo pustiš, ne potem še prakticirat sexa...če je konc je konc.

Bod dec, pa ji lepo povej v živo seveda...tok si je po tako dolgem času več kot zaslužila.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Predvidevam da je frigidna in zato škripa a?
smile-1.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Bod dec, pa ji lepo povej v živo seveda...tok si je po tako dolgem času več kot zaslužila.

Seveda,tako sem tudi mislil,v zivo.Je tezko_Ona ma ze skoraj celo prihosnost splanirano za naju.
crazy1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Seveda,tako sem tudi mislil,v zivo.Je tezko_Ona ma ze skoraj celo prihosnost splanirano za naju.
crazy1.gif

Ojoj
bonk.gif
:

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

crazy1.gif

Jebiga. Pri prekinitvah je vedno en na slabšem en na boljšem. Mogoče sebično, ampak kakor se ti zdi težko...je 10x lažje, kot če bi ona tebe dumpnila, ti pa bi imel vse splanirano.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif

Sem pricakoval kaj takega ja
smile-1.gif

Samo je stvar kar resna...

Se mi je prec zdel ker če je punca v redu pa oh in sploh......je preveč očitno če jo zapuščaš
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Citat:
smile-1.gif

Sem pricakoval kaj takega ja
smile-1.gif

Samo je stvar kar resna...

Se mi je prec zdel ker če je punca v redu pa oh in sploh......je preveč očitno če jo zapuščaš
smile-1.gif

Lohk je punca ne vem kako uredu,pa najlepsa,sam ce dva nista za skupi pac nista.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Boljše, da ji čimprej poveš kot da živi v utvari še nekaj dni... Sej ji bo hudo, ampak ne bo ne prva ne zadnja ki bo to dala skozi, tko da... Če je nimaš več rad, je bolje da pustiš nekomu drugemu da jo bo imel..

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ

Boljše, da ji čimprej poveš kot da živi v utvari še nekaj dni... Sej ji bo hudo, ampak ne bo ne prva ne zadnja ki bo to dala skozi, tko da... Če je nimaš več rad, je bolje da pustiš nekomu drugemu da jo bo imel..

Mas prav glede tega.Sam nevem pac kako...nisem najboljsi glede tega...
d055.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ne sekiraj se...eni pač lahko odjebejo to z levo roko.....

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mogoče se je začel takrat, ko je začela planirat vajino skupno prihodnost.. in o tem govorit tebi. Mogoče si bil bolj slabo pri stvari (aha,.. mhm, z mislimi drugje..) in se je gradilo naprej. Tebe pa mogoče to malo odbija. Potem pa še ta ideja, kako bo to prenesla.. Gotovo "do nje ne čutiš več nič" že nekaj časa.. to pri večini ni iz danes na jutri. In zdaj kar na enkrat odrezat bo seveda šok. Težka situacija..

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Mogoče se je začel takrat, ko je začela planirat vajino skupno prihodnost.. in o tem govorit tebi. Mogoče si bil bolj slabo pri stvari (aha,.. mhm, z mislimi drugje..) in se je gradilo naprej. Tebe pa mogoče to malo odbija. Potem pa še ta ideja, kako bo to prenesla.. Gotovo "do nje ne čutiš več nič" že nekaj časa.. to pri večini ni iz danes na jutri. In zdaj kar na enkrat odrezat bo seveda šok. Težka situacija..

Ze nekaj casa ji dajem znake da tako ne gre vec.Ne klicem jo vec tako pogosto kot sem jo vcasih.Pa recimo k govoriva po telefonu,pogovor traja 2 minuti.Vcasih sva govorila po eno uro.Mislim da bi sama morala pogruntat da nekaj ne stima.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
kane, te popolnoma razumem, kaj se ti dogaja in vem, da je cela jeba!
In ti lahk sam tole napišem: nikoli se tega ne da nardit na način, ki bil dober tut za njo. Lahko ji pa samo vse razložiš, da enostavno ne čutiš več isto do nje, kot si prej in da pač nista za skupaj. Dejsvo je, da tega zdej itak ne bo hotla sprejet, ker si pač trenutno njen ''the guy'' ...bo pa čez nekaj časa dobro vidla, da to pač ni blo to.