Kako je včasih smešno s kresalčki sodelovat...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Se peljem s šihta domov, malo extra dobre volje zarad dobrih novic pa šebolj ker je ravno reporter milan
na radiju in se režim kot norc. Se tako peljem po svoji ulici in vidim kresalčka ki zavijata s sosednje ulice proti meni
in nimata prižganih luči, tako dobre volje in skrben kot sem jima poblendam naj si nažgeta svetila in se peljem naprej.

Primotam na parking in modela na štoštangi "viu-viu"

Pripravim dokumente.
Dober dan, dokumente prosim.

Blo kaj alkohola?
Čist nič.

Stopte z mano boma en preizkus opravla.
0,00

Opremo poglejma.
PP, trikotnik, žarnice, rezervna guma, brezrokavnik.

Občani nas nerabite opozarjat na PP.
Jaz sem se samo zbal za vašo varnost, zahvalit se mi pa ni treba.
Sej se vam niti nebom.
Sej se mi nerabite ker niste vi vozli.
Kaj se vi delate norca z mene?
Vrjamte da nebi dojeli če vam se bi.

In se odpeljema.

V čem je finta? A policist nemore normalno roke dvignit kot vsi ostali ko mu poblendaš da nima luči?
Kaj ko so v uniformi postanejo ubermenš-i?

Sej nevem al more bit mene sram al niju. Vrjetno mene ker sploh grem pomagat takim.

Prletela pa sta do avta oba tak, kot da sta me lovila predtem 20 minut. Bika.

tony

Guru
23. jul 2007
9.741
1.527
113
Bravo.
grin1.gif

(Kolikor si že usekan, te nekaj tudi je v hlačah... Čeprav znaš kdaj grdo nadrajsati zato
tongue-1.gif
)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Mislim, da sem že parkat jih opozoril (s blendanjem seveda), pa vsi roke v pozdrav. Pa sej se to lahko vsakim zgodi.

Sta bila pa prizadeta
shocked-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Pa so takoj skužili zakaj blendaš?

Nekaj dni nazaj je bejba v Yarisu vozila skozi vse tunele "štajerke" od MB do LJ brez luči.
Prehitevanje po voznem pasu in neuporaba žmigavcev ni bila sicer nič inovativnega... ampak po
dveh nežnih blendanjih in bežni kretnji naj prižge luči sem se po njenem odzivu počutil
kot spolni iztirjenec, ki teži nedolžni babi na cesti. Mejduš.

Sicer pa... kje so zaj najnovejše okrepitve celjskih kresalčkov, ki delajo red po tamkajšnjih
cestah? Avtocesta je dober primer razpuščene neorganizirane štale!
jezen.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, da ne bom odpiral nove teme. (glede voznikov)

Kaj pa, ko en parkira za drugim avtom, brez prostora vmes (sem stal zraven, ni bilo niti špranje), en drug pa spredaj, ta je vsaj pustil "socialnih" 50 cm prostora. Pa ne spredaj ne zadaj ni neke ovire ali česarkoli. Sprednji bi komot 1 meter bolj naprej parkiral, pa ne njega ne on druge ne bi nič motil.

Ene pač normalen človek ne more razumeti.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Po moje sta mislila da si Synthman.
Če bi mislila da sm jest, bi dobil kazen, najmanj za nepravilno uporabo luči, če pa policaja ne poznata tega člena bi si pa lahko kej druzga izmislila, sej, kdo jima pa kaj more?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.313
113
pomoje sta hotla preverit ce sploh mas izpit - sklepam da ne uporabljas jahaca pa sta samo tvoje zvedave ocke izza volana vidla...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Kaj pa, ko en parkira za drugim avtom, brez prostora vmes (sem stal zraven, ni bilo niti špranje), en drug pa spredaj, ta je vsaj pustil "socialnih" 50 cm prostora. Pa ne spredaj ne zadaj ni neke ovire ali česarkoli. Sprednji bi komot 1 meter bolj naprej parkiral, pa ne njega ne on druge ne bi nič motil.

Sem že bil tako zaparkiran, sem nekako vseeno prišel ven, hebal sem se kot zmešan ker avto ni imel serva. Sem bil tako jezen da me je imelo da bi od njiju enega preprosto porinil malo, jebemusunac.

Pa pred gostilno me je en zaparkiral tako, da je parkiral vzporedno z mojim avtom in rikverc ni šlo ven.... na srečo je bilo pred mano dovolj zelenice da sem prišel ven. 50-70 metrov stran pa prazno parkirišče
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Sem že bil tako zaparkiran, sem nekako vseeno prišel ven, hebal sem se kot zmešan ker avto ni imel serva. Sem bil tako jezen da me je imelo da bi od njiju enega preprosto porinil malo, jebemusunac.

Pa pred gostilno me je en zaparkiral tako, da je parkiral vzporedno z mojim avtom in rikverc ni šlo ven.... na srečo je bilo pred mano dovolj zelenice da sem prišel ven. 50-70 metrov stran pa prazno parkirišče
bonk.gif

mene je zanč m6 zaparkiral tko da je bil prov naslonjen na moj avto, ko sem prišel zraven. na srečo sem mel spredaj ene 40cm, da sem odmotal ven, sam ko sem začenjal, sem mogu mal v rikverc, pa sm se kr fajn uprl v bmw zadaj... če bi šel še malo, bi že kej pokalo tm pr odbijačih... upam da se je vsak kej rje nalezel od moje gajbe! sam očitno lastniku ne pomeni dost, da ga kar tko parkira...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Pa to odvisno na kakega majmuna ki naletiš. Mene so včasih tudi drkali...je že malo faflilo enkrat, da bi mi skor škif focn stisno, katerega bi jaz seveda z veseljem vrnil
smile-1.gif

Včasih pa tudi na cool možakare naletiš, ko še te vpraša za kak nasvet ....npr kje kaj kak predelat in podobno.......

tomi

Guru
1. sep 2007
18.695
9.914
113
40
MB
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
...ksz

Pa to odvisno na kakega majmuna ki naletiš. Mene so včasih tudi drkali...je že malo faflilo enkrat, da bi mi skor škif focn stisno, katerega bi jaz seveda z veseljem vrnil
smile-1.gif

Včasih pa tudi na cool možakare naletiš, ko še te vpraša za kak nasvet ....npr kje kaj kak predelat in podobno.......

hysterical-1.gif