Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Z neta potegi aplikacio WINRAR. Desni klik na fajl z ekstenzijo *.RAR in izberi Extract to ... naprimer c:\temp. V tempu boš imel potem verjetno klasično tebi znano instalacijo
Res je, hvala za opozorilo. Potem pa ima samo narobe definiran (očitno mu je prevzela druga aplikacija) tip programa za zagon. Še vedno pa drži tisti del, desni klil na *.RAR in opcija Extract here ali Extract to ...
Drugače pa bo moral več povedat kaj mu sploh javi ...
seveda imam rar. tiste rar datoteke s številkami sem združil ker mislim da so zato cifre. dobim pa isto vsebino kot je v vsakem raru. vsi so isti. in iz vsakega lahko zaženem setup. če pa tud dela pa ne vem ker sem itak pobrisu - sem snel špansko verzijo mamu jim špansko.
dvakrat klikni poljuben rar, da se ti odpre rar okno. Vsebino enostavno preneseš v poljubno mapo, brez potrebnega extract to. Potem pa vidiš če si dobil kaj pametnega (iso file ali pa že raširjene datoteke).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.