Kako downloadati posnetek s shrani.si?

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Sestra mi uploada gor posnetek, ker je velik file in shrani.si dovoljuje do 100MB. Preko maila ne gre.

Zanima me, če kdo ve, kako bi ga potem snel na računalnik. Ko ga da gor je sicer končnica .mov, ampak z desnim klikom - > "shrani povezavo kot" ne bo šlo, ker se v bistvu video pojavi v nekem playeru.

Ima kdo idejo, kak bi ga spravo na svoj računalnik?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
In? Boš kaj pojasnil potencialnim sotrpinom?
confused-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pa naučite se že enkrat uporabljati Dropbox...

2GB free, vse delaš v poljubnem Windows/Mac/Linux file managerju...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Seveda FTP, samo to ni lamer-proof. Na Dropboxu daš URL link in to je to. Nobenih odštevalnikov časa, nobene CAPTCH-e, nobenih gesel...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Not really.

Pri badongu imaš še vedno nek "upload".

Pri Dropboxu samo v Raziskovalcu prestaviš željeno datoteko v Dropbox folder znotraj My Documents in avtomatsko se zrcali na internet. Ni bolj lamer-proof zadeve. Samo rečeš primi datoteko in jo vrži v Dropbox (ki ga prej namestiš na namizje). To zna še moja mama.
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Vem
smile-1.gif
. Prvi odgovor ni bil namenjen tebi. Če funkcionalnost ustreza tvojim potrebam - ni nobenega razloga za menjavo.

Iz enakega razloga, sicer z malo sramu, še vedno uporabljam ACDSee 3.0 iz leta 1999. Pa se kar ukvarjam s fotografijo... Enostavno ne obstaja drug novejši program, ki bi hitreje odpiral JPG-e.

WinAmp 2.0 sem pred dobrim letom zamenjal za iTunes, pa še to samo zato, ker sem nabavil iPod-a.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Itak, sam tudi že dolgo razmišljam o 24/7 FTP-ju, ampak se še nisem spravil zraven
smile-1.gif
.

FreeNAS ali kaj drugega?

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
No, da pojasnim - čeprav dvomim, da bi se komu dalo to delat
smile-1.gif

V page source-u sem pogledal, kiri video je tam in našel link npr.: www.shrani.si/j/.../film.mov.mp4

Sem si napisal ta link, nanj klikno z desnim gumbom miške in shranil video, ter ga potem preko online convertera convertal v format ki sem ga potreboval.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Odvisno v kakšnem formatu (flash video, real media...).

Rabil boš kak downloader ki podpira mms, rtsp.... eden takih je Net transport

Real media
za Firefox: do rm fajla moraš priti ali s kakimi dodatki za firefox (flashget ipd.)
ali pa kar z desnim klikom na stran in izbereš pokaži podatke o strani -> večpredstavnost -> kopiraš link pri katerem pod "Vrsta" piše znotraj strani.

Ta link uporabiš v net transporter programu.

Flash ima boljšo resolucijo in kvaliteto posnetka.
Rabiš program http://www.jaksta.com/download.htm (samo ta mi je odkril uporaben download link)
Poženeš program in izbereš start monitoring now. Odpreš izbrani posnetek na rtvslo.si in ko ti ga program odkrije ->
desni klik in izbereš progress

untitled.jpg

in nato kopiraš download link

untitled2.jpg

Nazadnje uporabiš Net transport in potegneš video na disk.