Kako dobiti vse maile na nek drug mail račun?

veronika65

Pripravnik
12. jul 2011
32
0
6
Imam en problem, in sicer na Bolhi so mi zaklenili račun, češ da sem objavila nekaj, kar ne bi smela.
Kot fizična oseba sem objavila, da prodajam en artikel kot s.p. - to je seveda plačljivo - in so mi blokirali račun, čeprav sem takoj zbrisala. Poslala sem jim mail, naj mi spet odklenejo račun, ampak nisem dobila odgovora.
Sedaj pa - po enem letu - bi rada nekaj objavila, pa spet mi niso nič odgovorili - še vedno imam zaklenjen račun na Bolhi.
frown-1.gif

Pa sem si naredila nov GMAIL račun, tako da mi je uspelo objavit par stvari.
grims-1.gif

Ker pa se mi ne da vsakič odjavit in prijavit pod drugim imenom na gmailu, me zanima, če lahko VSE prejete maile avtomatsko dobivam pod mojim (starim) mailom. Za prebiranje mailov uporabljam Firefox - ne Outlook.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

veronika65

Pripravnik
12. jul 2011
32
0
6
Misliš, naj grem v "Nastavitve" --> "Posredovanje in POP/IMAP" --> kliknem na gumb "Dodaj naslov za posredovanje" in vnesem nov mail?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sedaj, dobiš pa na tist mail (kamor posreduješ) en link za potrdit, da se strinjaš.

Originalni dobi pa en napis zgoraj, da je urejeno prepošiljanje (se mi zdi, da 2 tedna se vidi).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa tudi 2 gmaila hkrati imaš lahko odprta;)

pa če boš iz starga gmaila pisala folku in spremenila, da pošiljaš z novga gmaila, prejemnik vidi oba gmaila. Upam, da razumeš, kaj se sklobasal:)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Zdaj pa samo pazi, da ti ne uleti inšpekcija, če imaš oglas kot fizična oseba, prodajaš pa v bistvu kot s.p., kar se je že zgodilo enemu tukaj. Takoj so ga obtožili dela na črno.
uf-1.gif