Kak sn se pa v Tuš restavraciji dans nažrl!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
POnavadi ne hodim k njim, ker majo premale porcije za mene debeluščka, ampak danes se peljema s sodelavcem mimo,
pa wtf, grema nekaj pojest. Pa majo na meniju napisano "Mega ocvrt sir"..

Pubeci,... Ok, kelnarca je lušna, pa sma jo malo šmekala, samo ko je baba prnesla doze, 3 trikotnike ko keopsova piramida sira,
kila pomfrija, tatarske kot da mi je liter mleka prnesla, skratka, nažrla sma se ko prašiča.

Toplo priporočam.

2menija, 1x radenska (flaska), 1x gl đus z vodo, 1x makiato; 17,20€... Poceni ravno niso, za 8e mam kompletno kosilo
od juhe do sladice, tu pa samo gl. jed + soljat

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nema omake kot Mirkota
smile-1.gif

Tatarska omaka kvečemu
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
to sta zato dobila ker sta jo malo šmekala.
nekdo za vama je dobil zaradi tega samo eno kajlo sira (ker je vama dala 3)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Evo da si sposodim temo in razkrijem svoje nepoznavanje česarkoli povezanega s hrano (pa delam na tem da bi to spremenu)... am men je pohan sir zelo vsec.... no in ceprav ga skusam jest cimmanj da bi na tezi izgubil cimvec...me vseeno zanima kater sir se uporablja za azdevo anrest? Ker vedno ga jem zunaj v kaki restavraciji al pa fast foodu... in me zanima ker sir kupit v stacuni da bi si to doma naredu. ker pohan sir pa kruh, to je za umret kombinacija...dobesedno zal =P

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Verjetno je kak edamec ali kaj podobnega...

Meni je drugače bolj všeč tisti sir za žar MU, ampak ga ne poham...
cheer.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Dej dej pujsi, prošnjo za med specialce dej, ti bo zasmrdelo jest to sranje.
smile-1.gif

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Edamec je čisto dober,lahko je tudi gauda,ali pa Jošt-samo obvezno je dvojno paniranje,drugač vse steče ven

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Probi poltrdi sir, za soseda vem, da je tilzit, za ostale trgovine pa žal ne vem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pohanca v nizkokalorični obliki si jaz naredim enostavno tako, da si vrežem sir, ga počim v mikrovalovno in navali narode.
Nima malo kalorij, ma pa jih kar lepo manj kot pa tisti z jajčko, drobtinami ki plava v olju. Ni enak okus, je pa vseeno popolnoma
kul za jest.

Jaz kar zjutraj zradiram ene 25dag, pa mam tam do 4ih mir v želodcu. V kombinaciji z mlekom zmaga.

Če hočeš še na kalorijah stiskat, pol vzameš polmastnega.