Kak naj prodam?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Eno blesavo vprašanje mam, pa sam res ne vem kak se mi bolj splača
stupid-1.gif

imam gume, neke najjače continentalke vožene 1 sezono na original železnih felnah za ford fiesta prejšnji model. Zdaj pa res ne vem če naj prodajam ločeno ali skupaj? pojma nimam kolko so take felne vrede, pa če me ki ne pride več da mi sploh gume dol vzamejo. Po drugi strani pa verjetno prej prodam samo gume, kot pa komplet
kaki predlog mogoče?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Da ti gume dol vzamejo je v mb ali okolici cca. 10 € (pa ne pri Cizerlu ki je drag kot satan). Ni drago, samo če se ti da zajebavat s temi premontažami pa to pa druga pesem
smile-1.gif
meni se ne bi dalo ker imam občutek da teh jeklenih feln ne bi hotel nobe kupiti.

Še vedno lahko daš ceno za komplet in dopišeš da je možno tudi samo gume in cena pol po dogovoru.....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz bi dal 3 oglase na Bolho - gume, felne in komplet. Potem pa če boš prodal samo gume ali felne pa jih daš odmontirat. Magari pred kupcem da bo videl, da gume nimajo bul.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz bi dal 3 oglase na Bolho - gume, felne in komplet. Potem pa če boš prodal samo gume ali felne pa jih daš odmontirat. Magari pred kupcem da bo videl, da gume nimajo bul.
zmaga.gif

Tako sem jaz naredil. In šlo je posebej.