Kaj si naj zaj zmisli?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej kolega je pustla punca. In zdaj on pač ji na vse možne načine skuša pokazat da jo ma rad ane. Pa ji je avto z vrtnicami zasipal,
pa rože poslal domov in njen najljubši liker, pol ji je na prag vsipal tablerone čokoladice ker jih ima tako rada, pol je parking prešprical
z sprejem za lase barvat ful na vlko "Nina rad te mam" pa še 200 drugih fint in zdaj nima več ideje kaj naredit da bi avša odpisala na SMS. (dobla ga je z nekim sumljivim SMSom, ampak garant nedolžno, pa si neda dopovedat...)

Kaj bi še tu blo za naredit tako odfukanega da se bo dalo babi dopovedat?

Hvala za nasvete.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zagrozit da bodo fotke na alterju, ce ne prie nazaj
evil.gif

crazycobra

Zelenc'
24. feb 2009
23
0
1
41
Schiplandija
tak iz prve roke..."tota" mora bit pa totaln poden, da se je sploh družla z takim pusijem (to bi štajerski slavček delal za babo..pa še par kmetov), ded mora bit ded, ...in če bi bil...to nebi bil dovolj dober razlog, da mu popiha....sms?! Ta je komaj čakala,da se lah reši tega geosa in gre v lov za pravimi tipi!........TE je že neka BABA.

sprej za lase barvat?! pa ne da ga on uporablja?

wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Torej kolega je pustla punca.
Grem stavt, da ta tvoj kolega po kakem drugem forumu pravi, da je pa njegovga kolega punca pustila.
Kater kolega je zdaj taprav?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
BlackHole, 100% se strinjam...

Če bo moški se še naprej slinil okoli nje in počel razne "neromantične filmske kozlarije", se mu bo ženska v fris smejala.... SMS? Ma kakšen SMS, samo čakala je na rešilno bilko da se ga znebi...
Če ne odpiše na SMS, potem... potem je že vse povedala, se mi zdi. Verjetno že uživa s kom drugim v objemu.

No, ampak ne me narobe razumet, sej tiste stvari zgoraj opisane znajo bit okej (posvoje zelo ganljivo, če je blo to resnično) ampak če se je ženska ŽE odločila, ne bo pomagalo NIČ. N I Č. In v tem primeru na to ne bo gledala kot na višek ljubezni ampak ga bo imela za norca... Žal...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Finta je, da je pisal sodelavki naj mu prinese nek kavni avtomat v službo. Ona pa se je zajebavala pa poslala
nazaj: "Ja lubi, itak za tebe vse, srček moj!" (zajebancija, ker je ta sodelavka 30 let starejša od njega), pa se ženski
neda dopovedat, pač trmasta... Sms pa je prebrala, ko je zazvonilo, je on bil ziher da je dobil SMS od drugega kolega
ker so se dogovarjali za fuzbal, in ko mu je hotla prnest telefon, se ji je z wcja zadrl naj mu kar prebere,... In pol je počlo,...

Jo je ta ženska pol tut klicala pa skušala pojasnit, ampak punca pač ne vrjame, ker ve da ma fant ful poznanih ki bi mu
hitro pomagali kako avanturco prekrit, in ona je ziher da jo pač vara.

Nenazadnje kdo pa ti pošlje tak SMS. On pa ga ni pričakoval, ker ji je SMS poslal zjutraj, pol sta se itak vidla v službi,
ona pa je SMS prebrala zvečer ko je prišla domov, in je pač odpisala v tej zajebantski obliki,...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
bolj kot se bo trudil bolj bo gazil.

enostavno naj jo poklice / poslje sms /mail / telegram. pove da jo ima rad. da ni varal in da jo caka. potem naj jo pa samo pusti pri miru. ce ga ima rada se bo (ko se bo pohladila) itak vrnila. ce ne potem pa bolje da sta sla narazen!

prepricati prepricanega ne mores! in bolj kot bo silil bolj bo mislila da ga pece vest.

crazycobra

Zelenc'
24. feb 2009
23
0
1
41
Schiplandija
mene tud zanima kaj sta imela prej...? ker če je bla neka ljubezen tu.....bi ta bejba že zdavnaj podlegla!

drugac..pa bi jaz tu bolj odprla temo KAJ nardi moškega v "deda".:)

I

Izbrisan uporabnik 3287

Naj tvoj "kolega"moli boga, da ne bo šel nikoli v zapor. Tam Murkote obožujejo.

lp

crazycobra

Zelenc'
24. feb 2009
23
0
1
41
Schiplandija
Kaj bi še tu blo za naredit tako odfukanega da se bo dalo babi dopovedat?

Odfukanega nevem, vem pa, da je eno mojo pivsko kolegico fant dobil nazaj tak,oz jo je očaral,da ko je prišel po njo (zmenit sta se sla kao)....je mel svoj avto(škodo favoritko) v nulo spucano. To ji je blo všeč. Njej je to povedlo, da si je ded "podstrešje" mal pospravo(vestnost,predanost,pridnost). Sam če je bil ta tvoj v čuzi....teška bo!

...drugač pa tak,..babe so in babe bojo, če ni dovolj moškega v njem, da si drugo najde, pol naj gre z letala skočit,pa naj si padalo pozabi odpret.....mogoče pa ga bo le na intenzivno prišla sčekirat...ČE bo...hepana.

smirk-1.gif