Kaj sem narobe zvezal :(

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Prosim admine da pustijo za vecji ogled.

Ko sem premikal stekar se mi je ena zicka snela
bonk.gif

Pa se:
Kaksna je logika, ce bi hotel prevezat iz starega na spodnji stekar? Vsaka tipka dobi line-in, line-out in povezavo na naslednjega?
smile-1.gif

kaj so pa vse ostale hebene zicke?
hysterical-1.gif

hvala
cool-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.841
141
63
Prestavi jo v isti liniji gor poleg plave, tam kjer je prazno.
Pa prej daj varovalko ven!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Tudi pri novem boš moral porabiti vse žičke. Pazi, da bo ko boš priklopil črno in modro žico vmes tlivka, ki je vgrajena v stikalo. Ponavadi je narisana med katerima kontaktoma je, drugače bo naredilo "pok". Če pa piše line in ter line out pa nimaš kaj zgrešit,na tisti tretji kontak, ki ostane priklopiš modro žico.
1361329-elektro.jpg

Priponke

• 1361329-elektro.jpg
    1361329-elektro.jpg
    750,1 KB · Ogledi: 133

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Hvala vsem, stekar spet dela
cheer.gif
naredil sem pa tocno to, kar sta rekla @krimec in @doctorz.

Itak je vse ob izkljuceni varovalki, drugace bi na svoje elektro znanje tanko piskal
uf-1.gif

Doza bo, potem pa po shemi @jetamp
wink-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Čestitke za uspešno priklopljen drat.
cool-1.gif

Drugače pa ima stikalo sigurno kaj na sebi narisano ali napisano. Dobro poglej, pomojem so nekje narisane puščice v smeri noter in na drugih kontaktih v smeri ven.
Če ne najdeš, povej, kateri tip stikala je, bomo poiskali tovarniško shemo in podali nasvete.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.841
141
63
Uf, sem se že bal, da ste imeli predčasno novoletno jelko, ker se tolk časa nisi oglasil.
confused-1.gif

Daj še fotko prednje strani novega stikala, bi pa morala biti vezalna shema priložena novemu stikalu ali pa na embalaži.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Hvala hvala
smile-1.gif

Na novem ni nic oznaceno. Manj navodil sem videl samo se na zobotrebcih. Je pa od Promisa, kopalnisko stikalo. So neke puscice, ampak meni ne povejo nic
cool-1.gif

@miki133: thx, takole sem si tudi sam predstaljal :D

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.742
53
48
Zadaj imaš označeno. L = line sem videl na sliki, pa verjetno je še kakšna oznaka, ki električarjem pove, kateri kabel pride tja.

sass

Guru
1. sep 2007
5.244
888
113
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Hvala hvala
smile-1.gif

Na novem ni nic oznaceno. Manj navodil sem videl samo se na zobotrebcih. Je pa od Promisa, kopalnisko stikalo. So neke puscice, ampak meni ne povejo nic
cool-1.gif

@miki133: thx, takole sem si tudi sam predstaljal :D

dober si, da si se tega lotil s kovinskim izvijačem. jaz se nobenega drota ne dotaknem, brez da bi ga prej stestiral s "fazenbriferjem". nikoli ne veš, kako so kabli speljani od varovalk.