Kaj se dogaja?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Težita me dve tadevi, za kateri mislim, da sta med seboj povezani, saj sta se začeli dogajati v nekje približno istem času (slab mesec nazaj)...
sprasujem se.gif

1. Zadnje čase mi Chrome začne kar nekaj mlet in pri refreshu ali če se hočem vrniti ali na osnovno stran (google) ali na katero drugo, mi vrže ven priloženo sliko. Če izklopim Chrome in ga ponovno vklopim, mi več ne naloži googla, ampak spet isto sliko.
frown-1.gif

2. Če hočem računalnik restartat preko Start - Izklopi računalnik - Ponovni zagon, se le-ta ne restarta, ampak ostane v fazi "Program Windows se zaustavlja". Restarta se edino preko gumbka za restart.
confused-1.gif

OS Win xp. Help!?!
frown-1.gif

1844263-chrome.JPG

Priponke

• 1844263-chrome.JPG
    1844263-chrome.JPG
    14,3 KB · Ogledi: 143

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Ja... Ostali programi delajo normalno oz. samo tu sem opazila, da je nekaj narobe.
Drugače imam AVG, ki pa ne najde nič... Bom poskusila še s kakim online pregledovalnikom... Tnx za namig!
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, če je avg gor, pol ni virus... verjetno bo kej drugega... mislim da je jtfc že podal pravi programček.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Tudi Spybot nič ne najde, razen enih par cookie trackerjev...
confused-1.gif

Bi še mogoče poskusila z Ad-Awareom? Bi se mi z AVGjem fejst "tepla" in upočasnila delovanje računalnika?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Odinstaliraj chrome pa potem na novo naloži.

Lahko ga tudi samo resetiraš
Citat:
Go to - Options - Personal Stuff - Users - Delete User.

Čene pa lahko tudi instaliraš firefox malo za spremembo. Jst redno menjujem brskalnike, ko začne kakšen trokirat
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Odinstaliraj chrome pa potem na novo naloži.

Hehe, to sem naredila včeraj, preden sem odprla to temo (ko sem po prvem tiltu ugotovila, da se ni nič spremenilo
jezen.gif

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Lahko ga tudi samo resetiraš
Citat:
Go to - Options - Personal Stuff - Users - Delete User.

Čene pa lahko tudi instaliraš firefox malo za spremembo. Jst redno menjujem brskalnike, ko začne kakšen trokirat
tongue-1.gif

Bom probala še resetirat, pa bom videla, kaj bo.
Kak je pa kaj pa Opera? Si jo kdaj uporabljal? Jaz jo uporabljam na telefonu...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Jst ne ločim med brskalniki, vsak ima malo drugačno masko in to je to.

Opera ima malo več kvadratov, če me spomin ne vara.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.738
113
EU
Ma daj firewal ti nagaja. Meni je zone alarm po posodobitvi blokiral dolocene strani. Odklopi zacasno
grims-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jst ne ločim med brskalniki, vsak ima malo drugačno masko in to je to.

Opera ima malo več kvadratov, če me spomin ne vara.

Super bi bilo, če bi bilo to res, pa žal ni.

FF mi dela izjemno počasi ampak je to žal edini uporaben brskalnik, ki ima stransko vrstico zaznamkov, ki jo veliko rabim.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Drgač ga pa tale zadnji update za Chrome na XP-jih močno serje. Konstantno se sesuva. Ma še kdo podobne težave?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Drgač ga pa tale zadnji update za Chrome na XP-jih močno serje. Konstantno se sesuva. Ma še kdo podobne težave?

A se ti dogaja isto kot meni?
Aja, pa nalaga ga 3 dni... Sem pozabila napisat zgoraj. Včasih sploh ne vem, če sem kliknila ikonco od Chromea ali ne. Bi si skor lahko kofe skuhala med čakanjem...
crazy1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Update...

Očitno je matična začela jemat slovo...
frown-1.gif
Že v iskanju novega računalnika oz. prenosnika...