Kaj rabim zraven vinjete?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pozdravljeni!

Čist na kratko brez filozofiranja, kaj rabim zraven prilepljene vinejte na vetrobranskem steklu? Rabim še kakšna druga dokazila? Morda račun o nakupu? Oni odrezek ki je pod vinjeto (saj imajo to naše ali ne?), še kaj druga? HVALA

Lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Odrezek s katerega odlepiš vinjeto moraš imeti spravljen, se mi zdi. Tam je tudi številka vinjete.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pozdravljeni!

Čist na kratko brez filozofiranja, kaj rabim zraven prilepljene vinejte na vetrobranskem steklu? Rabim še kakšna druga dokazila? Morda račun o nakupu? Oni odrezek ki je pod vinjeto (saj imajo to naše ali ne?), še kaj druga? HVALA

Lp

nič drugega ne rabiš imeti prilepljeno. edino odrezek pod vinjeto si spravi, ter račun .

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No torej rabim vse kar zraven dobim po domače povedano
smile-1.gif
Vem da če mi steklo poči in hočem uveljavljat rabim bla bla bla. Mene zanima SAMO kaj rabim iz vidika kontrole DARSOVCEV. Torej kaj rabim da me ne oglobijo. Če je že pomembno, dobil sem eno vinjeto brez vsega in zato vprašam. Je pa še original na tisti foliji gori, brez spodnjega odrezka.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne, nisem naiven tako da brez skrbi. Tudi slep nisem in prepoznam duplake. Vinjeto pa sem dobil od soseda tako da brez skrbi.