Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Čist na kratko brez filozofiranja, kaj rabim zraven prilepljene vinejte na vetrobranskem steklu? Rabim še kakšna druga dokazila? Morda račun o nakupu? Oni odrezek ki je pod vinjeto (saj imajo to naše ali ne?), še kaj druga? HVALA
Čist na kratko brez filozofiranja, kaj rabim zraven prilepljene vinejte na vetrobranskem steklu? Rabim še kakšna druga dokazila? Morda račun o nakupu? Oni odrezek ki je pod vinjeto (saj imajo to naše ali ne?), še kaj druga? HVALA
No torej rabim vse kar zraven dobim po domače povedano
Vem da če mi steklo poči in hočem uveljavljat rabim bla bla bla. Mene zanima SAMO kaj rabim iz vidika kontrole DARSOVCEV. Torej kaj rabim da me ne oglobijo. Če je že pomembno, dobil sem eno vinjeto brez vsega in zato vprašam. Je pa še original na tisti foliji gori, brez spodnjega odrezka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.